UKENS SPØRSMÅL

Categories Ikke kategorisert

Hvordan er det å se Morten kose så mye med Isabelle? Er dette noe dere har snakket om?
Jeg får spørsmål om dette hver eneste dag, selv om jeg har skrevet et innlegg om det som dere kan lese HER. Vi har snakket om det, og alt er helt okei 🙂 Jeg kunne aldri blitt sur for noe som skjedde for kjempe lenge siden.

Røyker eller snuser du?
Nei og nei. Jeg har prøvd snus et par ganger, samme med røyk. Jeg synes ingen av delene er spesielt digg, og ikke særlig fint heller if u ask me. Absolutt ikke noe jeg kunne begynt med.

Skal du ikke på finalefesten i og med at du reiser til Barcelona?
Jo, det skal jeg. Jeg lander i 5 tiden på Gardermoen, så da er det rett hjem for å ordne seg. 

Hvor er overdelen fra?
Det er utrolig mange som har spurt meg om denne overdelen, noe som er veldig forståelig da den er såå fin. Jeg kjøpte den på Zara da jeg var i Roma, så jeg regner med at du enda finner den. 

Er det ikke rart å prioritere å bo med ei venninne fremfor kjæreste i din alder?
Jeg er bare 22 år, så det synes jeg absolutt ikke 🙂 Jeg har ingen behov for å flytte fra Andrea enda, den tid kommer når det føles rett. 

Savner du å bo i Tønsberg?
Akkurat nå savner jeg ikke å bo i Tønsberg. Alle vennene mine har flyttet for å studere, så det hadde vært veldig ensomt å bo der. Jeg vil nok flytte dit igjen når jeg skal stifte familie. Tønsberg er en helt fantastisk by. 

Er du og Julie søstre?
Veldig morsomt spørsmål, for akkurat dette spørsmålet har Julie og jeg fått siden vi ble kjent. Jeg ser absolutt ingen likheter mellom oss, men det er det tydeligvis veldig mange andre som gjør. Vi er ikke søstre, kun bestevenner 🙂

16 kommentarer

16 thoughts on “UKENS SPØRSMÅL

  1. Nei ikke at du skal bli sur på han, du har jo ingen rett til det for dere var ikke kjærester, men ble du skuffa/lei deg og syns det var dårlig gjort? Han kunne jo sagt det på forhånd så du slapp å helt uvitende sitte å se på det der. Dere er ikke 14år gamle så er teit å bli sur, men er jo menneskelig å innrømme at du ble lei deg og skuffet. Forventet at Morten var såpass real og moden at han kunne sagt det til deg. Dette blir nesten double jeopardy, ikke fikk du reagere på det da fordi det ble skjult, og ikke kan du reagere på det nå fordi det er så lenge siden… dere hadde en greie sammen og av respekt fra deg og din person så kunne han sagt fra i det minste og han burde unnskyldt seg. Er ikke sånn at om jeg fikk vite at kjæresten min kosa og kyssa en jente på fest for 2år siden så gjør det ikke noe fordi det er “gått ut på dato” å reagere. Du har rett til å sifra at du blei skuffa/såra, hvordan skal dere ellers klare å bygge opp tillit om det er så mye om og men og regler hit og dit. Beklager å si det men Morten er nok vant til å få i både pose og sekk.. man kan ikke bygge en ærlig relasjon til noen samtidig som man går å koser på andre mennesker, nei der har du nok funnet deg en mann du må løpe etter og finne deg i alt.. Gud så slitsomt. Syns du fortjener bedre.

  2. Du er veldig flink til å skrive, MEN – du skriver OFTE “dette får jeg mange spørsmål om”, eller så starter du alltid med denne setningen. Vet ikke om det er bevisst, men du ser det kanskje selv hvis du går over enkelte innlegg 🙂 stå på! Du er flink og ei veldig pen frøken!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *