ANSIKTSMASKEN ALLE SNAKKER OM

REKLAME

Som dere vet har jeg brukt The Black Peel Of Mask en stund nå, og jeg er så fornøyd. Jeg ble ikke noe mindre fornøyd da jeg fikk tilsendt Beauty Ghost i posten, som har blitt en utrolig populær ansiktsmaske. Jeg har lenge gledet meg til å prøve den sånn at jeg kunne gi dere en tilbakemelding, og alt jeg kan si er at jeg er positivt overrasket. Jeg elsker Decrusto sine produkter, de slutter aldri å imponere. Begge maskene er “peel off masker”, men Beauty Ghost fjerner ikke hudormer som The Black Peel of Mask gjør. Denne stimulerer huden, gir den en ny glød og fyller huden med næring og oksygen. Dette er også den første masken i verden med Aktivert Stablisert Oksygen.

Jeg starter med å rense huden min før jeg påfører masken, da huden alltid skal være ren når masken påføres. Dette skal også gjøres for dere som velger å bestille den sorte masken. Jeg starter med å riste tuben før jeg anvender den, dette er også noe du alltid skal gjøre før bruk på begge maskene. Deretter masserer du masken inn i huden, UNNGÅ øyenbryn, øyne og hårfeste ved påsmøring. Så lar du masken virke i 25-30 minutter før du drar masken forsiktig av. OBS, forsikre deg om at masken har tørket før du drar den av.

Masken er utrolig behagelig å bruke, da du nesten ikke merker at du har den på. Jeg er ikke spesielt fan av ansiktsmasker som stivner så mye at du så vidt klarer å åpne munnen, det er så utrolig irriterende, haha. Denne gjør heldigvis ikke det, og den føles bare deilig og kald på huden. En av grunnene til at jeg også bruker produktene til Decrusto er for at de ikke er tester på dyr, noe som er utrolig viktig for meg.

Etter jeg har fjernet masken smører jeg alltid inn hunden med Liposome Facial Cream. Dette er en fuktighetsgivende ansiktskrem med dypt virkende ingredienser som bevarer en ungdommelig og frisk hud. Den lukker også de nyrensende porene. For dere som har kommet til den alderen der rynker er en bekymring, så beskytter Beauty Ghost mot forekomst av rynker og linjer i ansiktet. 


AKKURAT NÅ ER DET 30 % PÅ ALLE PRODUKTER FRA DECRUSTO. DERE FINNER DEN HVITE MASKEN HER, DEN SORTE MASKEN HER, OG ANSIKTSKREMEN HER

16 kommentarer

Siste innlegg