JEG MÅ BLI FLINKERE TIL

Categories Om meg

Slappe av 
Jeg snakker om stress igjen, hehe. Det er rett og slett for at stress er en så stor del av hverdagen min, det høres egentlig helt forferdelig ut. Jeg skal herved slutte å nevne stress på bloggen. Så skal jeg begynne å lære meg å slappe av mer.

Drikke mer vann
Jeg er alt for dårlig til å drikke vann. Jeg drikker mer Pepsi Max enn hva jeg drikker vann, det er IKKE bra. Jeg synes egentlig vann er kjempe godt. Det er bare det at Pepsi Max er enda bedre, hehe. Nå har jeg fått dilla på Fun sin nye Lemonade saft, den er faktisk bedre enn Pepsi. Hvem hadde trodd det?

Si nei
Jeg er veldig dårlig til å si nei, og det ender ofte med at jeg har alt for mye å gjøre. Jeg vil veldig gjerne tilfredstille alle rundt meg, selv om det er en umulig oppgave om du spør meg. Jeg hadde aldri trodd et liv med blogg skulle være mer travelt enn mitt gamle liv. Jeg har vel egentlig bare meg selv å takke.

Sette mer pris på hva jeg har
Misforstå meg rett, jeg er utrolig takknemlig. Likevel er det sånn at jeg alt for ofte glemmer dette, og istedenfor klager over helt meningsløse ting. Jeg tror ikke jeg vet hvor heldig jeg selv er, eller hvor bra jeg egentlig har det. Derfor må jeg virkelig skjerpe meg og ikke henge meg opp i småting som ikke betyr noe.

Sette av mer tid til vennene mine
Den siste tiden har jeg nesten ikke møtt noen av vennene mine. Jeg er ikke helt vant til denne livsstilen, og sliter derfor med å rekke over alt. Jeg kan uansett ofre litt tid på sofaen for å være med vennene mine istedenfor. Den siste tiden har jeg virkelig begynt å merke hvor mye jeg savner de. Jeg føler meg nesten litt ensom noen ganger. Jeg kan uansett ikke klage, da dette er min egen skyld. 

3 kommentarer

3 thoughts on “JEG MÅ BLI FLINKERE TIL

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *