MIN STØRSTE FRYKT..

Categories Reise

Da har vi akkurat ankommet Kristiansand, og vi er nå på hotellrommet vårt. Vi er egentlig ganske sultne, så jeg regner med at Morten synes det er litt irriterende at jeg oppdaterer bloggen nå, haha. Alt for bloggen, ikke sant? 

Som jeg har fortalt dere før, så er jeg livredd for å fly. Det har heldigvis blitt bedre de siste årene, men noen ganger tar frykten over. I dag leste jeg på værmeldingen at det var mye vind er i Kristiansand. Er det noe jeg ikke gjør så er det å fly når det blåser mye. Jeg var derfor nære på å bestille meg bussbilletter istedenfor, heldigvis ombestemte jeg meg. Er det noe jeg er flink på så er det å utfordre meg selv, og det gjorde jeg virkelig i dag. Dagen startet ikke så bra på grunn av dette, for frykten styrer store deler av humøret mitt. Det ble ikke bedre da vi kom på Gardermoen og ikke fikk sitte sammen på flyet. Jeg kom heldigvis ved siden av en kjempe søt jente, som jeg snakket med hele turen. Noen ganger skulle jeg hatt “jeg reiser alene skilt”, haha.

Jeg må faktisk avslutte dette innlegget med å fortelle dere om de hyggelige menneskene vi møtte på flyplassen. Transporten vår var forsinket, så de tilbydde å kjøre oss til Kristiansand. Hvor snilt er ikke det? Jeg tror ikke de skulle samme veien engang, så det var virkelig hyggelig. En god start på ferien 🙂


Måtte selvfølgelig dokumentere denne hyggelige kjøreturen :-*

7 kommentarer

7 thoughts on “MIN STØRSTE FRYKT..

  1. Kan være du har svart på dette før, men hvorfor var du mindre med enn de andre på Kollektivet? Bodde du ikke der alle dagene eller hvordan var det?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *