VIL DU TJENE PENGER FRA SOLSENGEN?

Categories Ikke kategorisert

ANNONSE

Før jeg fikk mitt eget hjemmekontor hadde jeg alltid en drøm om å tjene penger hjemmefra, og jeg tenkte derfor at jeg skulle tipse dere som ønsker den samme muligheten. Meningstorget er nettside der du kan tjene penger på spørreundersøkelser, genialt eller hva? Hvem gidder å svare på spørreundersøkelser om man ikke får noe tilbake? Et fåtall vil jeg tro. Her får du faktisk noe igjen for tiden du bruker på å hjelpe bedriftene til å forbedre seg, noe jeg synes er helt rett. Gi og ta er noe jeg er fan av. 

Undersøkelsene er kjappe, og noe du kan gjøre når du for eksempel kjeder deg. Er det ikke perfekt å kunne tjene litt ekstra penger under reklamepausen eller på vei hjem fra trening? Bussturen kan også gå mye fortere med engang du har noe å holde på med, og meningstorget er perfekt til akkurat dette. Ikke bare kan du tjene ekstra penger, men du kan også vinne gavekort hos store kjeder som Zalando, H&M, Kicks og Peppes Pizza. For hver undersøkelse du gjør tjener du poeng som du enten kan få betalt på din Paypal-konto, i gavekort eller donere til veldedige organisasjoner. Jeg har brukt noen av mine poeng til å donere til world animal protection og world land trust. Det føles godt å kunne bidra til noe bra, og det er bra for samvittigheten min også. 

Dette er genialt for deg som ønsker å unne deg noe ekstra når du skal på shopping, en god lunsj eller rett og slett for deg som skal på ferie å vil ha litt mer penger å rutte med. Undersøkelsene er morsomme, og du velger selv hvilke undersøkelser du ønsker å svare på. Det er også kjempe lett å opprette en konto, det kan for eksempel gjøres gjennom Facebook. Jeg valgte selv å opprette gjennom Facebook, og det tok bare et par minutter.

REGISTRER DEG HER. Det er kjempe enkelt!  PS, du må være 18 år for å kunne registere deg. 

16 kommentarer

16 thoughts on “VIL DU TJENE PENGER FRA SOLSENGEN?

  1. Har vært medlem i flere år, og vil vel ikke si 260 på et år er bra betalt. Er jo ingen undersøkelser som matcher omtrent 🙁 Dessuten gir de bare lodd omtrent.
    Gallup, ipsos og panel får jeg gavekort fra hver måned.
    Skulle ønske du tok litt bedre vurderinger og ikke bare reklamerte for noe pga pengene.

  2. Heisann! Du er nok blogger nummer 20 jeg ser som reklamerer for meningstorget. Synes selv det er ganske tåpelig, da ingen av dere har satt dere inn i hvordan det virkelig fungerer. Jeg har selv vært medlem og tatt undersøkelser, tok da en undersøkelse på 15 minutter og tjente 4 kroner. Blir ikke mye shopping av å tjene 16 kroner på en time. Utenom det vil jeg si at jeg digger bloggen din og merker at du legger ned mye arbeid i den 🙂

  3. Marie: Hei 🙂 Ingen sider som dette vil man tjene mye penger fra, det er derfor man kan bruke dette som et tidsfordriv. Jeg har allerede fått 185 poeng + 3 lodd, så det er jo hvor mye tid man faktisk vil legge i det.
    Uansett, Tusen takk Marie <3 det er veldig hyggelig, og ikke minst motiverende å høre 😀

  4. Jeg skulle gjerne tatt flere undersøkelser, men så fort jeg har tatt et spørsmål får jjg beskjed om at jeg ikke matcher.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *