HVA HAR DU GJORT MED MEG?

Categories Personlig

DCIM101MEDIADJI_0003.JPG

Denne kjærligheten er nesten litt skremmende. Eller, den er skremmende. Det å plutselig være så knyttet til et annet menneske er utrolig fint, men likevel kan være det skummelt. Jeg føler meg plutselig som en liten fjortis igjen. Jeg er så forelska, dødsforelska faktisk. Det er noen ganger du aldri tror du skal kjenne på en sånn følelse igjen, så dukker den plutselig opp. På et luksushotell i Mexico, langt vekk fra virkeligheten og Norge. Hvem hadde sett for seg deg?

Nå 7 måneder senere er du plutselig kjæresten min, som jeg er dødsforelska i. Det gikk fra en uskyldig flørt til å plutselig bli noe seriøst, veldig seriøst. Det er deg jeg ser for meg en fremtid sammen med. Vi skal reise jorda rundt sammen, hjelpe hverandre til å oppnå mål og drømmer, oppfylle drømmene vi skaper sammen, kjøpe hus og leve et liv, du og jeg. Det hadde til og med vært helt okei å få barn. Det er ikke lenge siden jeg skrev et innlegg om at jeg ikke hadde behov for barn, og min største frykt er faktisk å bli gravid. Så kommer du, så er det plutselig noe jeg kan se for meg sammen med deg. Langt langt frem i tid vel og merke. Hva er det du egentlig har gjort med meg? 

Det er både deilig og vondt på samme tid å føle det sånn ovenfor et annet menneske, for man blir plutselig så forbanna sårbar. Jeg er likevel glad for at akkurat du ble kjæresten min, og jeg er evig takknemlig for hvordan akkurat du får meg til å føle. Jeg har det så utrolig bra sammen med deg, og jeg håper virkelig dette er noe som kommer til å vare livet ut. Jeg kan ikke se for meg noe annet. 

18 kommentarer

18 thoughts on “HVA HAR DU GJORT MED MEG?

  1. Så fint at dkk har d sånn i samen<3 men av egen erfaring aldri la din lykkelighet vær avhenging av en aen person. D kan fort bli vanskelig om dkk någen gang sko gjort d slutt

  2. Nydelig skreve <3 Elske dokker to ilag, kommer til å bli diskusjona og vanskeligheta etterhvert, det skjer me alle, greia e bare at mange gir opp da, men visse ting e verdt å kjempe for! Digge deg forrestn, stå på!

  3. Vet du.. jeg gikk tom for noe å se på, så da valgte jeg å se siste sesong av Paradise Hotel, rett og slett fordi du er med. Jeg har fått med meg hvem som vinner for lenge siden, men jeg syns ikke det gjør noe. Jeg har ikke sett på det på mange herrens år, fordi det var en eller annen sesong jeg slettes ikke likte, og da falt jeg bare ut av det. Men denne gjengen virker likbar!

  4. Beste følelsen!!! <3 <3
    Er det sånn at du faller for en bestemt type gutt, eller er Morten og eksene dine veldig forskjellige?
    Kjæresten min og eksene mine er alle fantastiske gutter, men SÅ forskjellige så det er tydeligvis ikke en bestemt type gutt jeg liker for min del. Hehehe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *