ANGÅENDE MIN MYSTORY FRA I GÅR

Categories Ikke kategorisert

Etter at jeg la ut en Mystory av Morten sin reaksjon på hva han gjør om han får vite at det er en jente på ultralyd, har jeg fått masse spørsmål. “Er du gravid?” og “skal dere på ultralyd?” Da jeg la ut denne snappen tenkte jeg helt ærlig ikke over at noen kunne misforstå, som enkelte av dere har gjort. Jeg er ikke gravid, og jeg lover at jeg skal fortelle det på en helt annen måte om jeg noen gang blir det. Så beklager til dere som tok det på en helt annen måte enn det kanskje var ment, haha. Vi skal ikke ha en Paradise-baby helt enda 😉 Dette kommer fra den videoen som har blitt så populær på Facebook, der foreldrene forteller barna hvilket kjønn den nye babyen er. Den ene blir kjempe glad, mens den andre gråter som bare det. Det er så utrolig morsomt. Jeg ler bare av å skrive dette.

Nå har jeg akkurat stått opp, og skal snart komme meg ut av døren. Jeg har kanskje litt for mange avtaler i dag, noe som gjør det litt stressende å være meg akkurat nå. Sånn er det når jeg bare skal være i Tønsberg et par dager. Det er så mange jeg vil møte, så jeg skulle gjerne vært her lengre!

14 kommentarer

14 thoughts on “ANGÅENDE MIN MYSTORY FRA I GÅR

  1. Nå har jeg faktisk begynt å se siste sesong av Paradise Hotel ens ærend fordi du er med. FOR noen øyne du har! Og for et behagelig vesen! Hvordan Morten klarte å forville seg inn i de andre sine øyne i så mange uker før han oppdaget deg er helt uforståelig. Du var jo den desidert flotteste jenta på hotellet.

  2. Setter stor pris på at du ikke synker ned til Clickbait nivå. Visse andre bloggere hadde valgt å titulere dette innlegget “Gravid?” eller “Jeg avslørte meg selv”. også hadde avsløringen vært en eller annen historie om at du sa til Morten at du likte Japp sjokolade best, men så liker du egentlig Melkesjokolade aller best, og det fant han ut av.. og i slutten av innlegget hadde du dedikert et avsnitt til å adressere Snapstoryen og si at du altså ikke er gravid. Nei, du holder deg fortsatt for god for sånn, og bra er det!

  3. Du er bare helt fantastisk!! Å jeg må si jeg måtte lagre videon av Morten, holdt på å daue😂😂

  4. Haha, lo meg ihjel av Morten sin reaksjon på mystoryen din😂Håper ikkke han 4real hadde blitt så sint😳

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *