DETTE TRENGTE JEG

Categories Ikke kategorisert

annonse 

Endelig har jeg fått oppgradert garderoben min ♥ Jeg bestilte litt mer som jeg skal vise dere når jeg mottar pakken. Håper dere finner litt inspirasjon nå som skolen har startet og høsten nærmer seg. Ha en fin fredag alle sammen !


Bluse HER // Bukse 1 HER // Bukse 2 HER


Kjole HER // Genser HER // Sko HER


Genser 1 HER // Genser 2 HER // Jakke HER


Jakke HER // Jumpsuit HER // Kjole HER 

9 kommentarer

9 thoughts on “DETTE TRENGTE JEG

  1. Jeg startet å snakke med en gutt på fb i februar som bodde tre timer unna meg. Det var i forbindelse med en status som dukket opp på min fb feed som jeg syntes var bra skrevet om fraværsgrensen, angst og det å ville klare seg selv uten å gå til behandling. Jeg sliter selv med dette og følte for å skrive til han, så vi fikk litt kontakt da. Vi hadde planlagt og skulle møtes, siden jeg skulle flytte dit han bor, men det ble ikke noe av. Nå som jeg bor her klarer jeg ikke og la vær å tenke på han. Vi går på samme vgs, samme trinn, men ikke samme klasse og møter aldri på han i friminuttene. Problemet er at jeg har skrevet to-tre meldinger som han bare har sett på fb for lenge siden, så vil ikke spamme mer egentlig, men trenger virkelig å snakke med han. Han er den eneste jeg kjenner til litt på skolen(er helt ny her på plassen) og kjenner til hva jeg sliter med, er lei av å snakke med lærere og voksne hele tiden… så hva burde jeg gjøre? Eller skrive til han? Vi har ikke møttes før, men sett hverandre en gang på skolen, så føler det blir litt rart også :/

  2. Anonym: Hei <3 Veldig vanskelig situasjon å svare på egentlig.. Jeg kjenner hverken deg eller denne gutten. Veldig trist å høre at han ikke har svart deg, men det er vel andre du kan ta kontakt med? Noen i klassen din som du kan bli bedre kjent med?

  3. Er så mye fint på Nelly! Og så mye fint du har funnet! Sikler alltid etter klær der:) Har/får du rabattkode?
    <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *