MARTINE ER EN BITCH

Categories Ikke kategorisert

Hei dere <3 Hatt en fin helg så langt? Min helg har startet kjempe bra, og jeg tror bare den blir bedre og bedre. En god venninne av meg ankom nettopp Oslo, og i går var jeg store deler sammen med Martine og Andrea. Andrea og jeg endte med å dra en liten tur ut, som var veldig koselig. Det er lenge siden vi har gjort noe sånt sammen, for vi begge er egentlig veldig lei av alkohol. Det er også veldig lenge siden vi har vært sammen med Martine, for hun har vært i Rhodos i hele sommer. Vi tre jentene har blitt en skikkelig trekløver, og det var helt ærlig noe jeg aldri hadde trodd. 

Martine og jeg ble aldri ordentlig kjent inne på PH, men vi fikk bedre og bedre kontakt de siste ukene hun var der inne. Hun mistet jo faktisk alle rundt seg, og var alene på hotellet med alliansen vår. Vi tok selvfølgelig kjempe godt vare på Martine, og jeg oppdaget noen dager før hun røk at hun faktisk var ganske kul. De første ukene var Martine en skikkelig bitch i mine øyne, og jeg hatet at jeg skulle være inne på hotellet sammen med henne. Jeg var helt sikker på at vi kom til å krangle masse, og hun var den første jenta jeg skulle ha ut av hotellet. 

Martine røk ut, og vi møttes ikke før vi kom hjem til Norge igjen. Plutselig var det et eller annet mellom Martine og meg som klikket så utrolig godt, og hun ble nå en av jentene jeg gikk best overens med. Martine er faktisk en av få jenter som jeg kan kalle for en venn etter PH, og hun var vel kanskje den siste jeg hadde trodd at jeg kom til å se på som en venn. Det er utrolig hvor mye førsteinntrykket har å si, og hvordan man deretter dømmer et menneske. Jeg er så utrolig glad for at jeg ble kjent med den virkelige Martine, og ikke den Martine jeg trodde hun var. Tenk at ingen av oss likte hverandre, og nå er vi så gode venner! 

21 kommentarer

21 thoughts on “MARTINE ER EN BITCH

  1. For en tittel? Du som for en liten stund tilbake skrev at du ville være et godt forbilde. Vet du skriver det for å få flere lesere, men vær litt mer voksen.

  2. Den der nyansen av grønn må du virkelig gå med oftere! Det virker som du kler kalde toner av grønn og blå utrolig godt.

  3. Jeg syns det er så lættis at du får penger av å skrive innlegg om PH i bloggen din😂😂😩😩

  4. Hei, lurer på hvor toppen til Martine er fra? Hvis du vet kan jeg få vite det? Hvis du skal spørre henne, kan du si til henne at en fan synes den er fin?❤️
    Hilsen, Sofie fan!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *