BILDER FRA UNGDOMSTIDEN MIN

Categories Personlig

Haha hva synes dere? Jeg fikk seriøst helt sjokk når jeg fant disse bildene, det ligner jo virkelig ikke på meg? Morten kjente meg heller ikke igjen, noe som kanskje ikke er så rart. Det er sykt å se hvor mye jeg har forandret meg, hvordan er det mulig? Her ser dere forresten meg uten silikon, og på de bildene det faktisk ser ut som jeg har pupper hadde jeg SOKKER i bhen,  haha. 

85 kommentarer

85 thoughts on “BILDER FRA UNGDOMSTIDEN MIN

 1. Har et par sånne bilder sjøl jeg har tatt vare på bare for å se tilbake til den «fjortiss» tiden. Og når jeg kikker på sånne bilder, så synes jeg det er rart at foreldrene våres enda er glad i oss og bryr seg om oss når vi går igjennom alle disse forandringene😂 Fantastisk flott at du deler slikt!

 2. herregud jeg må bare spørre, hvordan i alle dager stayla du håret ditt før?? hahaha sorry med det var helt grusomt 😂😂

 3. sminken din er helt forferdelig og håret ditt var dritt stygt på noen av bildene Hadde drept meg selv enn og gå med de klærene😂 Kjønner ikke hvordan du hadde venner hvis hadde gått sånn nå hadde du ikke hatt noen venner….

 4. Du er så pen men så nesten ikke at det var deg..😬😘 elsker bloggen diiiin❤️❤️

 5. Jeg blir så lei meg av å lese noen av kommentarene på innleggene dine og syntes du er sinnsykt tøff som tørr å poste de likevell. De som har skrevet at du hadde krise hår og krise klær, var tydeligvis ikke ung på den tiden. Du er like gammel som meg, og jeg gikk også nesten helt likt selv. Jeg er glad for at jeg ikke går sånn lenger, og er enig om at det ikke er en av de fineste motene som har vært. Men det var det som var moten på den tiden! Se på foreldrene deres sine bilder, det var annerledes da også, men ikke nødvendigvis stygt, bare uvant fra det vi liker nå. Alle skal kverulere så mye hele tiden, gi jenta en pause, hun er kjempetøff som tørr å vise bildene fra den mest sårbare perioden på nett. Hjelper til å senke presset! Takk for at du tørr 👏💪 Heia deg 🎉

 6. Hahah, ååh😍 Er som å se meg selv på ungdomsskolen! Klærne, håret, sminka og ikke minst ❤️hest❤️! Godt det ikke bare er jeg som hadde hjemmebleket hår og sær klesstil, hehe. Men sånn var det faktisk veldig mange som var i 2009/2010. Ungdommen i dag kommer aldri til å skjønne det merker jeg.

 7. Blir sjokkert over hvor usakelige og frekke folk er i komentarfeltet av og til🙄 gøy å se bildene dine Sofie!😊 så ut som en helt normal fjortizz periode for min del😎💁🏼

 8. Uff. Jeg synes ofte folk var søte i ungdomstiden, men det var ikke du. Det jeg lurer på er hvordan du har gått fra knallgule tenner til kritthvite tenner?

 9. Så søt du var!!☺️ Når jeg også ser tilbake på gamle bildet får jeg totalt sjokk!! Men sånn er det vel for alle tenker jeg, man forandrer seg masse igjennom årene:p
  Husk å stå på Sofie, vi heier på deg❤️ Du er flink

 10. Du var og er no både fin no og før 😉 likte bildena 🙂 Eg syns du hadde fin stil og har det endå 🙂
  Klem

 11. Haha å se disse bildene tok meg tilbake til gamle dager! Jeg er ett år yngre enn deg, så den stilen husker jeg veldig godt. Du er heldig som har så mange bilder fra den tiden, kunne ønske jeg hadde det selv.
  For å være ærlig kunne jeg ønske dette var stilen på ungdom i 2017 også. På den tiden hadde man sine tanker om forskjellige ting da det gjaldt utseende og stil, men langt i fra sånn det er den dag i dag for ungdom, tror jeg.
  Uansett, veldig gøy at du deler disse bildene 🙂

 12. Haha, håret på nest siste bilde var priceless 😂 Er som å se meg selv når jeg var «fjortis» 🙊

 13. Haha, e Tromsøværing sjøl, og kjenne mæ godt igjæn i Bukta! D faste stedet når finværet kommer om sommeren… Gøy å se bildan dine, Sofie!

 14. Shiiitt kjente deg ikke igjen!! Det håret og de klærna da😂😂 var jo mote på den tiden det, Haha!!

 15. Haha herregud! Ser klart og tydelig at vi er like gamle! Leter jeg opp bilder av meg selv i same alder så gikk jeg i AKKURAT samme klær og stil😂 spesielt den lilla kjolen med paljetter og den selekjolen i svart med rød topp! Hahaha ler!

 16. Har du noe imot lesbiske? Kan du skrive et innlegg om hva du mener om forskjellige temaer, for eksempel homofili, Selvmord/selvskading, Voldtekt etc.?

 17. Jeg synes du ligner på deg selv 🙂 bare litt mer babyface og tilgjort, hehe.
  Den lilla tøykjolen med paljetter i brystpartiet..åhgud.. en slik hadde jeg også, den var jo et must på den tida! Morsomt innlegg

 18. Haha jeg er fra Tjøme og samme alder som deg og kan skrive under på at den stilen var drit hot på den tiden! Så pikk lik ut slev!

 19. Oj du hadde jo pupper, inkludert på bikinibildene. Du var kjempe fin!!❤️❤️❤️ Hvis noen sier noe annet tar de så jævlig feil!

 20. haha, er så utrolig morsomt å se tilbake på hvordan stilen var før😂 Akkurat sånn stil, men piercing og hjemmebleket hår hadde jeg også! Litt flaut å se tilbake på den dag i dag, men er utrolig morsomt også😅 tidene har forandret seg da kan man trygt si

 21. Åhh, hahahaha dette gjorde dagen min så mye bedre😂 må jo nesten le, fordi du har forandret deg en smule ja, men herregud, har ikke alle (som ble født før 2000) noen sånne bilder fra den tiden hahah

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *