HUND TIL 50.000

Categories Ikke kategorisert

Det er mange som har etterlyst innlegg om Celine, men jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal skrive? Hvor interessant er det å lese om en hund liksom? Jeg tror det er mye morsomme å følge med på Snapchat, for Celine er faktisk veldig underholdene. For dere som vil se masse rare videoer av Celine, legg til Sofieeec <3 Jeg tenkte likevel at jeg kunne ta med det mest stilte spørsmålet, og det er hvilken rase Celine er. Skal jeg være helt ærlig med dere så vet jeg ikke hvilken rase hun er, jeg vet bare at hun er en blanding mellom 4-5 raser. Moren til Celine er fra et omplasseringshjem i Spania, og faren hennes er blanding mellom chihuahua og pomeranian. Celine ligner jo veldig på en chihuahua, så det er nok mest sannsynlig det genet som dominerer mest. Ikke vet jeg, haha! 

Jeg har faktisk en liten Fun fact å fortelle dere om Celine, og det er at jeg har brukt godt over 50.000kr hos dyrelegen. Det som er morsomt er at jeg fikk hun gratis, men jeg kunne vel egentlig kjøpt meg tre chihuahuaer om vi tenker på kostnadene jeg har hatt. Celine har altså kostet meg over 50.000 kr, det er ganske sykt. Bare i år har hun vært i to narkoser, så det sier vel kanskje sitt. Jeg har tidligere fått høre at små hunder er mer utsatt for problemer enn store, og det tror jeg virkelig på. Celine har problemer med hoften sin, tenne, magen og har hatt svulst. Det var faktisk også en gang Celine spiste så mye mørk sjokolade, at dyrelegen ikke kunne fortelle meg om hun kom til å overleve eller ikke. Dosen hun hadde spist var dødelig for en hund på 20 kilo, og Celine er 2,3. Hvordan hun overlevde dette er enda et mysterium for meg, men herregud så evig takknemlig jeg er for det. Den dagen var virkelig en av de verste i mitt liv, og jeg fikk virkelig lære at jeg aldri skal etterlate noe på bordet igjen. 

Akkurat nå ligger Celine og jeg i sengen, og er klar for å legge oss. Jeg skal møte opp på God Morgen Norge 07.20 imorgen, så jeg må legge meg nå om jeg ikke skal forsove meg, hehe. Vi snakkes imorgen <3

10 kommentarer

10 thoughts on “HUND TIL 50.000

  1. Småhunder er ikke nødvendigvis mer utsatt for sykdommer. Hoftelidelser er ikke vanelig på små hunder, men store hunder derimot. småhunder sliter ofte med patellaluksjon (operasjon på en fot kan komme på 30.000 om en ikke har forsikring som dekker) og tenner. ellers så er faktisk chihuahuaen en relativ frisk rase dersom en kjøper fra gode opptrettere 🙂 Men godt å høre at du velger å prioritere helsa hennes forran økonomi, mange som går på en smell der 🙂

  2. God formiddag!
    Jeg skjønner ikke hvorfor dere bloggere skal få så mye hat? Hva gjør dere som får andre til å blir sur og skrive hat? Dere leve live? Tar oprasjoner? Drar på ferie? OG HVA SA? Dere er livsnytere dere koser dere?? Om jeg hadde hatt penger ville jeg ha operert huden min til å bli strammere og få større pupper, men ikke fordi dere gjør det, men fordi jeg vill! Jeg forstår ikke hvorfor de som «hater å lese det der skriver» må kommentare hat, kan de ikke la være å lese bloggene deres da! Jeg syns synd på dere fordi dere får hat, jeg prøver derfor å veie opp til bedre kommentarer sånn at dere får en lysere hverdag! Alle fortjener det beste, hvorfor skal dere fortjene noe annet! Dere er tøffe som står opp mot all hatet og står opp hverdag! Dere er sikkelig forbilder fordi dere viser verden at dere kjemper i mote nett troll og stråler ut som aldri før! Dere skriver på en blogg, derfor får vi ikke bli kjent med dere i virkelighet, men jeg tror uansett hva, at jeg ville ha digget deg! Ha en fortsatt strålende dag og et fortsatt fint liv! Jeg digger akkurat deg fordi du er en tøff kjemper! Stå på videre og aldri la noen andre fortelle deg motsatt!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *