I MORGEN SER DU MEG PÅ TV-SKJERMEN

Categories Ikke kategorisert

Vet dere hva som gjør meg lykkelig? Alle de kule mulighetene jeg får. Jeg setter så utrolig pris på det livet jeg har nå, og alle fordelene som følger med. Det har selvfølgelig mange ulemper også, men alt i alt så er det så utrolig verdt det. Jeg hadde aldri sett for meg at livet ville bli så annerledes på bare noen måneder, men jeg elsker det. For mange år siden satt jeg meg mange mål som jeg bestemte meg for at jeg virkelig skulle klare, og jeg har allerede klart mange av de. Jeg anbefaler virkelig deg som leser dette å gå etter drømmen din, for en dag vil du også få det til. Sett deg et mål, og du vil etterhvert gjøre alt som må til for å oppnå akkurat denne drømmen. Du kommer til å ta små og store valg som vil føre deg nærmere drømmen din, og etterhvert vil du være der. Jeg synes det er så synd at det er mennesker der ute som tenker “Det kunne jeg aldri fått til” SELVFØLGELIG kan du det. 

For 5 år siden bestemte jeg meg for at jeg en dag skulle leve av bloggen min, og at jeg skulle være på topplisten i Norge. Begge målene har jeg nå klart. Jeg bestemte meg også for at jeg skulle få Side2 kontrakt, noe jeg også har klart. Som jeg har fortalt dere før takket Side2 nei til et samarbeid med meg for et par år siden, men jeg valgte å prøve på nytt. Man kan ikke gi opp selv om det ikke funket på første forsøk, noe som er veldig viktig å forstå. Jeg hadde også bestemt meg for å komme med på Paradise Hotel, og komme langt. For dere som tror det er så er det faktisk ikke bare bare å bli tatt ut. Det er flere tusen søkere, og det var bare 22 stykker som kom med. Jeg vet jeg ble veldig dyp nå, men jeg begynte plutselig å reflektere over livet, og ikke minst hvor heldig jeg faktisk er. 

Etter alt jeg har skrevet tror dere helt sikkert at det skjer noe sykt imorgen, men der må jeg nok skuffe dere. Jeg skal på God Morgen Norge, som for så vidt er sykt, bare ikke så sykt som dere kanskje hadde håpet på. PH2018? hehe. Dette er et program jeg har fulgt med på i mange år, og det at jeg plutselig skal være en del av det er ganske stort for meg. Jeg skal være med på å ta opp et ganske viktig tema, noe som virkelig rører meg. Det er veldig kult å tenke på at jeg har fått den stemmen jeg har fått, og kan bruke den til noe annet enn sminke og outfit. Morten skal også være med i programmet, så dette kan bli moro. Til dere som vil se hva vi skal snakke om så sendes det direkte 08.10 <3 Har noen av dere en mistanke om hvilket tema vi skal snakke om?

13 kommentarer

13 thoughts on “I MORGEN SER DU MEG PÅ TV-SKJERMEN

  1. Sex vel? Einaste du snakke om på bloggen. Sexblogg
    heter denne bloggen din🙄🤦🏻‍♀️Stupid girl

  2. Du sa jo i et intervju en gang at det ikke var du som meldte deg selv på paradise og at du ikke visste om du ville takke ja?

  3. Anonym: Hehe, var nok ikke helt ærlig der. Var mange grunner og mye som skjedde i livet mitt i da jeg ble meldt på, og kunne derfor ikke være helt ærlig. Det var ikke jeg som meldt meg på, men jeg var ikke i tvil om jeg skulle være med eller ikke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *