VERDENS STYGGESTE OUTFIT

Categories Ikke kategorisert

I dag har jeg hatt en evig kamp mot meg selv for å ikke sovne på sofaen. Det var et par minutter jeg ikke klarte å stå imot, og våknet til at Morten dro hjem. Martine J er på besøk her as always, og begge to hadde selvfølgelig sovnet på sofaen. Som dere sikkert forstår har vi det veldig tøft de dagene vi må stå opp før klokken 10.00, så vi håper dere føler med oss på denne tunge dagen <3 Vi trenger all støtte vi kan få. 

Nå har Martine Lunde akkurat kommet til meg og kollektivet er fult av mennesker igjen. Det går helt fint for meg, for jeg elsker å være rundt andre. Som dere vet takler jeg veldig dårlig å være alene, så for meg er det helt perfekt at det er mennesker her konstant. Jeg lurer på om Andrea noen ganger angrer på at hun flyttet inn med et menneske som konstant har besøk. Heldigvis har vi veldig mye felles venner, så besøket er ikke bare til meg. Nå skal Martine L og jeg bestille mat, siden vi er alt for lat til å lage vår egen, hehe. 

Dette er dagens outfit btw, verdens styggeste outfit <3

12 kommentarer

12 thoughts on “VERDENS STYGGESTE OUTFIT

  1. Det er da ikke stygt. Jeg går med sånne klær daglig. Så det betyr at du ikke liker hvordan jeg kler meg.

  2. Synes det er litt frekt av deg å si at dette er det styggeste du har godt med, men det er min mening da😉 Jeg pleier å kle meg slikt til vanlig, synes det er litt dumt at du sier at det er stygt da:/ Ble faktisk litt lei meg💔😕 Eller såret på en måte.

  3. Nå må du ta solarium eller selvbruning assa. Nå har du bært blek lenge nok, ser jo faktisk syk ut

  4. Åssen kan du si det er en stygg outfit?? Det der er jo en av de fineste chille outfitene jeg har sett.. fargen er til og med gjennomtenkt

  5. Jeg pleier å gå sånn noen ganger med vet nå at jeg ikke skal gå med det igjen..;((

  6. En trist person: Tull og tøys 🙂 Man går akkurat som man vil! Dette er jo ullundertøy med en velur genser over, det sier seg vel selv at det ikke er et fantastisk flott antrekk. Jeg går likevel med det, for jeg liker å gå sånn 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *