NEW YORK GUIDE

Categories Reise

♥ WHERE TO LIVE

Sist jeg var i New York bodde jeg rett ved Times Square, noe som var helt OK. Denne gangen bodde jeg i SOHO på et hotell som heter Public, du finner det HER. Jeg likte helt klart Soho best på alle mulig måter. Mye hyggeligere, mange gode restauranter og generelt et veldig hyggelig strøk. Hotellet vi bodde på var også helt perfekt, og har blitt en soleklar favoritt 🙂 Anbefales på det sterkeste. PS, bestill med byutsikt for å gjøre oppholdet ditt enda bedre. 

♥ WHERE TO EAT

Brekkie and lunch

THE BUTCHERS DAUGHTER. Adresse: 19 Kenmare St, New York

TWO HANDS. Adresse: 164 Mott St, New York

THE GREY DOG – adresse: 244 Mulberry St

THE EGG SHOP. Adresse: 151 Elizabeth S

MISS PARADIS. Adresse: 47 Prince St

LITTLE CUPCAKE BAKESHOP. Adresse: 30 Prince St

MAGNOLIA BAKERY. Ligger mange steder i New York.


CUPCAKTE ATM. Adresse: 780 Lexington Ave

DINNER

SHAKE SHACK. Adresse: Madison Ave & E 23rd St

ROSA MEXICANO. Adresse: 61 Columbus Ave

Denne MÅ dere bestille. Husker dessverre ikke hva den heter, utenom et eller annet med “European”. Er du usikker, vis de dette bildet 🙂

MAX BRENNER. Adresse: 841 Broadway. 


Cheeseburger springrolls er et MUST om dere drar på Delicatessen. Ta det som en forrett 🙂

DELICATESSEN. Adresse: 54 Prince St

Dere må også spise frokost på Jack’s Wife Freda og Bochape, disse to ligger rett ved siden av hverandre. Andre steder dere også må spise middag er Tao, Buddakan, Hakkasan og The Spotted Pig for dere som synes det er kult å spise middag på Jay – Z sin restaurant. Personlig synes jeg ikke maten der er så god som alle bloggere skal ha det til, den var helt OK. Det er likevel kult å ha gjort det 🙂 Jeg anbefaler også å alltid reservere bord, da det ofte er køer for å spise på restauranter der. 

♥ WHAT TO DO 

5th Avenue. Dette er skikkelig turiststed, men absolutt noe man burde se og oppleve (spesielt i juletider). De har mye bra butikker her også, for dere som ønsker å shoppe 🙂 Personlig liker broadway sin shoppinggate istedenfor. Ønsker dere å kjøpe Yeeyz kan dere ta turen innom Stadium Goods som ligger i en av sidegatene <3 Det er veldig overpriset da, bare sånn at dere vet det.

Grand Central. Gossip Girl, trenger jeg egentlig å se mer? Det er også veldig fint der, anbefales.

Brooklyn Brigde. Du kan virkelig ikke dra til New York uten å besøke Brooklyn Brigde, det er et must. Jeg anbefaler å ta t-banen til Brooklyn for å så gå over til Manhatten. Dette er også noe du burde gjøre på dagtid og kveldstid, så gjerne sett av to dager til dette 🙂

Rockefeller center. Det er absolutt verdt å ta seg turen hit for å se, spesielt i juletider. Skøytebanen og det gigantiske juletreet er virkelig noe for seg selv. Er dere ved Rockefeller center må dere ta dere turen opp til toppen. Det har like god utsikt som The Empire, og er mye billigere. Vi betale vel i underkant av 300kr per pers.

New York Palace Hotel: Igjen, er du Gossip Girl fan må du dra for å se på dette hotellet. For dere som ikke kjenner det igjen, så er det der Serina bor under serien. 

Time Square. Dette er også et sted man MÅ se om man skal til New York. For min del holdt det med en gang, da jeg hater skikkelig turistfeller. Men det er veldig kult å oppleve. 

Central Park. Jeg anbefaler å sette av et par dager i denne parken, da den er GIGANTISK. Det er utrolig mye man kan se å gjøre her, det er så fint! Drar du dit om sommeren burde du ta med deg et teppe, kjøpe en god lunsj og slappe av i parken en hel dag. 


Haha for et bilde

Dra på kino. Jeg anbefaler på det sterkeste å dra på nattkino på Time Square. Det går filmer seriøst hele natten, og det er  en ganske kul og annerledes opplevelse. Kinoen jeg har vært på heter AMC Empire 25 🙂

Ellers anbefaler jeg bare å søke på “New York guide blogg”, og du vil få opp masse gode tips fra andre bloggere også. 

 

3 kommentarer

3 thoughts on “NEW YORK GUIDE

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *