HELLO TROMSØ

Categories Reise

Hei fra TROMSØ <3 Herregud som jeg har gledet meg til å komme hit, det er jo så koselig 🙂 Mamma er så flink til å pynte å gjøre det koselig til jul, så dere kan tro jeg er i julestemning akkurat nå. Jeg ble også møtt med nybakte rundstykker, noe som passer perfekt i og med at jeg nesten ikke har spist i dag. Det har vært en veldig stressende dag, på grunn av at vi landet hele 6 timer senere igår. Jeg måtte derfor fordele alt jeg skulle gjøre i dag på to dager. Jeg måtte handle julegaver, pakke inn og sende. Samtidig som jeg har hatt MYE jobb å gjøre. Jeg ble heldigvis ferdig i tide, så nå skal jeg bare bruke resten av kvelden til å slappe av 🙂


Mamma bare ” herregud æ ser jo ikke ut på bildan her”

Så prøvde jeg å fortelle at ingen ser bra ut når man snakker og tar bilde samtidig. Dette er mitt resultat 🙂

Ser dere meg? XD

Sånn ser det forresten ut hos mamma, og sjekk den hyggelige utsikten vi har fra stuevinduet. Selv om jeg aldri kunne bodd i Tromsø, er det veldig fint her på dager som dette. Beklager dårlige bilder, men jeg var rett og slett litt for sliten til å gjøre noe spesielt med det idag. 

21 kommentarer

21 thoughts on “HELLO TROMSØ

  1. Kanskje vi sees når du er ute med Celine. Vi drar på fredag..Tror ikke det er så langt fra der foreldrene til kjæresten min bor. Som du er.. om jeg og min lille hund ser dere på tur kanskje vi hilser på dere Om det er greit? 🙂 du må ikke slutte legge ut snaper av Celine. Hun får meg til og smile hun er så morsom.. så fortsett legg ut Celine. 🙂 om vi ikke sees ha det fint i Tromsø. Du har en fantastisk blogg som jeg må lese hver dag.. takk for att du er du..
    Klem Sol Angelica

  2. Håper jeg får møte deg❤️❤️😭👏🏼👏🏼❤️ Skal du være i Tromsø lenge?

  3. Hils din mor og si at jeg syntes bildet var ganske så fint. Ekte stemningsbilde! Kos deg i Tromsø 😁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *