“JEG ER GRAVID”

Categories Ikke kategorisert

I går hadde jeg en litt morsom, men ikke planlagt prank på Morten. Jeg skulle skrive egentlig skrive “jeg er glad”, men den rettet seg til gravid. I det jeg holdt på å rette skrivefeilen min kom jeg på at mange av dere har ønsket at jeg skal pranke Morten med at jeg er gravid, for å se reaksjonen hans. Jeg tenkte derfor at jeg skulle se hva han svarte før jeg sa at jeg tullet med han, reaksjonen hans var faktisk veldig morsom. Stakkars gutten hadde jo drukket alkohol i tillegg, haha. 

Hahaha, jeg ler meg ihjel! Morten prøvde å ringe meg, men jeg turte først ikke å ta den da jeg er elendig på å lyve. Jeg mannet meg til slutt opp for å ringe han, og jeg kunne høre panikken i andre enden. Morten spurte meg om jeg var seriøs, og jeg sa ja. Reaksjonen hans var “oi” HAHA. Jeg hadde ikke hjerte til å tulle med han mer, og sa derfor at jeg tullet etter dette. Jeg kan love dere at det var en lettet Morten på andre siden av røret. Jeg tror nok ingen av oss er helt klare for å bli foreldre enda, så jeg får banke i bordet etter at jeg har skrevet dette innlegget. NÅ skal jeg komme meg på trening, vi snakkes ♥

5 kommentarer

5 thoughts on ““JEG ER GRAVID”

  1. Herregud du er ikke sann..Stakkar Morten som gidder
    å ha deg!! Du lyger ikke om sånt💙🎄

  2. Jeg synes at Morten virker ganske gretten i videobloggene deres, er han sånn i virkeligheten?

  3. Ukens spørsmål:
    Hvilken/hvilke foundation liker du best? Hvilke er brae? Hvilken bruker du mest? Er det noen foundationer som ikke er så dyre men som dekker bra?

  4. Dere hadde blitt fine og gode foreldre! Tenk så fantastisk skapning dere hadde fått da, aww

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *