MIN JULAFTEN

Categories Ikke kategorisert

haha jeg lo godt av dette bildet!

I år har jeg kun fått meldinger “beklager for julegaven din, men jeg klarte ikke å finne noe til deg”. Jeg har seriøst ikke hatt et eneste ønske i år, utenom Fitbit som jeg fikk 😀 Jeg føler det er så unødvendig å ønske seg ting bare for å gjøre det, og har derfor ikke ønsket meg noen gaver i år. Det som er litt morsomt er at det bare blir mindre og mindre for hvert år som går, haha! Det var heller ingen julegave fra Morten under treet, rett og slett for at vi ikke kjøpte til hverandre. Vi begge ble enige om at vi har gitt New York til hverandre, og når vi i tillegg skal til Bali i januar så var valget lett. Vi får masse minner sammen, og det er det som betyr noe 🙂 Vi kjøpte hverandre en parfyme på taxfreen da om det telles, hehe. 

Jeg fikk forresten en utrolig fin gave av bestevenninnen min, og det er boksen dere ser over her. Hun hadde sikkert skrevet 100 lapper med positive ting om meg, noe som selvfølgelig fikk meg til å begynne å gråte.. Dette er en boks jeg skal ta frem hver gang jeg er lei meg, en såå fin tanke ♥ Julen er heller ikke helt over for meg, for jeg har enda masse gaver å åpne når jeg kommer til Oslo, wii. 

Celine sin outfit! Såå søt <3

Hahaha jeg ler enda av dette håret. Er det noen som klarer å se hva henne har gjort? 

4 kommentarer

4 thoughts on “MIN JULAFTEN

  1. Fikk også fitbit charge 2 og den er super til nå! Kos deg i julen og med familien. Håper du har fått en fin julefeiring og at det går bra med deg! Elsker deg og bloggen din!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *