SÅ VAKKERT, MEN SAMTIDIG SÅ VONDT

Categories Personlig

Se hva jeg fikk se og oppleve i går, er det ikke fint? Det er morsomt og litt rart å tenke på hvor mange som reiser milevis for å se Nordlyset, så har dere meg som nesten ikke bryr meg om det. Jeg har vært vant til å se dette i så mange år, så jeg har egentlig ikke sett hvor fint det egentlig er. For bare noen år siden hatet jeg å komme hjem til Tromsø. Jeg taklet ikke miljøet og presset her spesielt bra, som jeg har fortalt dere om før. Det var et tidspunkt jeg hatet alt med Tromsø, og dette var rett og slett den verste plassen på jord. Det var ingenting fint med dette stedet, og menneskene sugde. For å ikke glemme den hendelsen da jeg fikk kjeft for at jeg hadde dårlig syn. Hun påsto at jeg hadde stirret stygt på henne, og det hjalp ikke å fortelle at det var synet mitt som var dårlig. Jeg husker enda hvor ubehagelig det var når hun kjeftet på meg foran alle.

Miljøet i Tromsø var tøft som ungdom, selv om jeg var med på å skape det ekstreme presset. Jeg er glad jeg flyttet, for det tok meg i riktig retning. Tenk hvor annerledes livet mitt ville vært om jeg fortsatt hadde bodd her, jeg ville nok mest sannsynlig hatt BARN! haha. Nå som jeg ikke lengre bor her, og har funnet de vennene som er verdt å ta vare på, ser jeg hvor vakkert Tromsø egentlig er. Det er for det første en helt syk natur her, og bare det å kunne oppleve ting som Nordlys. Fyfaen så vakkert Nordlys er.

Det er på tide å legge vekk vonde minner, press og slemme mennesker. La oss heller fokusere på opplevelser som dette. 

 

7 kommentarer

7 thoughts on “SÅ VAKKERT, MEN SAMTIDIG SÅ VONDT

  1. Du er sterk Sofie!!! Miljøet i Tromsø er ikke så bra, men vi alle vet at det går ann å komme sæ gjennom det vist man bare tenke på det positive❤️

  2. Bor ikke langt unna Tromsø, og hele familien bor der fra mamma sin side! Elsker å være der, spesielt litt utenfor byen, kvaløya f.eks, veldig fint med alle lysene fra husene og naturen! Kos deg masse der <3

  3. Har bodd hele livet mitt i Tromsø og kjenne mæ ikke igjen i det du beskriv. Du må ikke dra alle under en kam! Trist at du har vokst opp og ikke hatt det bra, mulig det miljøet du sikte til heller tilhøre der du vokste opp! Kor va det forresten? Storelva?

  4. har bodd i tromsø hele livet mitt, å folkan e dritt men e spørs kem du forholde dæ til! noen e dritt mens noen e ganske bra

  5. Jeg er selv fra Tromsø og synes ikke miljøet er noe å skryte av, men jeg har mine venner som er god og snill mot meg så jeg tar vare på de ihvertfall❤️ Møter stadig vekk nye mennesker, noen er snille, noen ikke, akkurat nå (min aldersgruppe 19-23 år vil jeg si) så er det ikke såå mye jævli, men det var det før dessverre.. Kunne vært verre da!

  6. trekk tilbake det æ sa over, æ hater tromsø og æ hater folkene her. hele stede e dritt. æ forstår virkelig koffer du flytta herifra, vurdere å flytte til oslo neste skoleår. takle ikke detta stede lenger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *