KJØPE LEILIGHET I EN ANNEN BY

Categories Personlig

Som jeg allerede har fortalt dere så har jeg to nyttårsforsetter i år, og det ene er å spare nok penger slik at jeg får kjøpt meg en bolig. Jeg har allerede en del på BSU, men jeg er veldig usikker på om jeg får kjøpt leilighet på grunn av min jobb som banken vil se på som en usikker og varierende inntekt. Jeg tenker likevel å ta et møte med banken i nærmeste fremtid, slik at jeg kan høre hva som må til. 

Jeg er i alle fall veldig klar for å kjøpe, og jeg har allerede begynt å se på leiligheter. Det har vært mye frem og tilbake på hvor jeg skal bo den dagen jeg kjøper, men jeg føler endelig at jeg har funnet ut hvor jeg faktisk ønsker å bosette meg. Jeg kjenner på hele meg at dette er det riktige valget å ta, så får vi bare vente å se om jeg får meg en leilighet nærmere sommeren. Klarer du å gjette hvor jeg vil bosette meg?

I og med at jeg virkelig ønsker å kjøpe meg bolig nå, har jeg bestemt meg for å kutte ut all reisingen. Jeg skal derfor IKKE reise før jeg har fått meg min egen leilighet, utenom turen til Bali og Los Angeles som allerede er bestilt. For en som elsker å reise kan dette bli veldig krevende, men jeg har virkelig bestemt meg for å klare det. Jeg vet det vil bli verdt det når jeg faktisk har min egen leilighet, WIII <3

28 kommentarer

28 thoughts on “KJØPE LEILIGHET I EN ANNEN BY

  1. Hvor skal du flytte? Du skriver at du sier hvor på snap og når man klikker seg inn står det aldri noe. Juks

  2. Tror du ikke Andrea blir veldig lei seg? tenker du ikke noe på henne liksom? Dere kjøpte jo for en liten stund siden en leilighet sammen..

  3. Jo Conny, viss hun velger Bergen kommer hun til og angre. For her er det faen meg bare regn og atter regn…:( Angrer så jævlig at jeg flyttet hit!!!!

  4. Tror det blir Oslo eller omegn jeg, kanskje Tønsberg? Kjenner meg igjen i deg, vet at vi begge er litt sånn “gresset er grønnere på andre siden” og har flyttet mye i oppveksten, men noe i meg tviiiiler på at du forlater Morten og alt trygt for å flytte til Trondheim. Og hey, jeg er freelancer og får ta lån, det er veldig mange som er vikarer og freelancere, så skjønner ikke hvorfor en blogger ikke skulle få ta opp lån på lik linje med oss andre med varierende inntekt.

  5. Et hvert forhold varer hvis man bare vil og prøver!✨ Jeg tror det kommer til å gå helt fint med dere💕 Jeg heier på dere to💕

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *