MIDDAGEN ENDTE MED HOTELLBYTTE

Categories Reise

Som jeg fortalte dere i går så gjorde vi noe ganske morsomt, og ikke minst spontant. Middagen vår endte med bytte av bosted. Vi bestemte oss for å spise middag på et finere sted i går, og endte derfor opp på et hotell som ligger rett ved villaen vår. Begge to ble helt forelsket i hotellet vi spiste middag på, og endte derfor med å booke oss inn på en av suitene de har her. Vi har lyst å kose oss skikkelig de siste dagene vi har her i Bali, og valgte derfor å bytte ut Villaen vår med dette.


Ser dere de brune takene rett til høyre på siste bildet? Det var der vi bodde først, så vi har altså bare flyttet oss noen hundre meter, hahah. 

Altså.. er det ikke vakkert? Dette tror jeg er en av de fineste hotellene jeg har vært på. Menneskene som jobber her er også helt fantastiske. Jeg gleder meg virkelig til å tilbringe de to siste dagene i Bali på dette vakre stedet ♥herregud så heldig jeg er. Jeg viser dere mer av dette fantastiske hotellet på Snapchat; SOFIEEEC.

22 kommentarer

22 thoughts on “MIDDAGEN ENDTE MED HOTELLBYTTE

  1. Jeg har så lyst å blogge, men føler meg så utslitt etter å ha blogget en-to dager at det ikke går de neste dagene. Orker rett og slett ikke å blogge i det hele tatt eller trykke inn på blogg.no. Den første dagen funker det helt fint å blogge og har masse energi og glede når jeg skriver. Er det sånn for alle bloggere? Eller er det bare at jeg bruker for mye energi på innleggene og bloggen?

  2. Anonym: Om du allerede har mistet motivasjonen, så tror jeg kanskje ikke blogg er noe for deg. Det er nok sikkert noe annet du liker å gjøre bedre? 🙂 Tenk over hva du virkelig vil, så gir du 100% for å få til akkurat dette 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *