EVIG TAKKNEMLIG

Categories Reise

annonse

I morgen er den store dagen der jeg skal surfe igjen, wiihii! Det har vært noen dager uten surfing nå på grunn av det som skjedde forrige uke og matforgiftning. Jeg har ikke hatt lykken med meg denne turen, men man må faktisk bare gjøre det beste ut av det. Surfing er ekstremt morsomt, så jeg er veldig gira på å lære meg dette ordentlig nå. Min personlige mening er at surfing er vanskelig å lære, og at man må ha tålmodighet om man ønsker å drive med dette, MEN hadde surfing vært lett ville alle gjort det. Det er akkurat derfor det er så sykt kult å lære, herregud så heldig jeg er. 

Disse bildene er forresten tatt på surfecampen. Jeg tror ikke dere vet hvor fint det egentlig er der, og dere som velger å dra hit vil få en opplevelse dere sent vil glemme. Jeg kan garantere en fin instagram-feed etter oppholdet i alle fall, haha 😉 Bali og Lapoint er helt amazing, og jeg er så evig takknemlig for at jeg takket ja til denne turen. Akkurat nå kan jeg ikke forstå at jeg ikke har prøvd meg på surfekurs tidligere, men det er bedre sent enn aldri. 

29 kommentarer

29 thoughts on “EVIG TAKKNEMLIG

  1. Hvorfor har du rompebilder på nesten alle bildene dine?, føler du ikke det er som et sex objekt å være så naken som du er hele tia på alle bilder.. er det ikke normalt å ha kroppen sin for seg selv å kjæresten istedefor hele verden?…

  2. Fine bilder <3 Vet ikke om dette er greit å skrive eller om du i det hele tatt ønsker å høre en mening om det, men jeg kjører på. Jeg vil anbefale deg å bruke bikini truser som ikke går såå høyt opp, for det får rumpen til å se flatere ut enn hva den egentlig er. Vi alle har jo sett deg fra alle mulige vinkler på PH, og der ser det ut som du har en helt normal og fin rumpe, men eneste «feilen» er at du drar opp trusen veldig mye, og da kan det skape en illusjon om at rumpen går i ett med ryggen, om du forstår?
    Jeg mener ikke dette slemt i det hele tatt, kun ett lite tips! Foreslår også at du kan begynne å skrive i innlegg at du ikke ønsker noen tips ift klær, sminke etc om du ikke setter pris på det..Da blir det lettere å la være også.
    kos dere videre på ferie <3

  3. Kan du skrive et eget innlegg om alle øyene dere har vært på til nå? Og skrive hva du likte best med de og hvilke du anbefaler mest å dra til? Har sykt lyst å dra til Bali så tenkte jeg skulle det til neste år, men vil vite litt mer for føler jeg får lite informasjon bare med å søke det opp.

  4. Ta og så slapp av litt da folkens;) er ikke krise at hun ikke går i bikini på den måten dere gjør det<3 alle har forskjellig smak, og man er alltid finest når man er komfortabel med hvordan man ser ut<3 vet at mange av dere ikke mente det som stygt, men jeg personlig hadde ikke blitt drithappy for slike kommentarer haha<3 Sofie er pen, ferdi. Ha en fin dag alle sammen:** Xxx

  5. Hvor er bikinien fra?Du har foresten sinnsykt fin kropp! Ikke bry deg om hate fra sjalue folk❤️

  6. Hei flotte mennesker. Utenpå og inni! Digger å se hvordan du takler og ikke minst svarer mye av dette som kommer inn av kommentarer. Stå på videre. Jeg er 15 år eldre enn deg og mest tilskuer på blogger😉men nå har jeg lyst til å bare si at du har høye hofter, som meg. Vi kan ikke trene på oss denne «fasitrumpa» som «alle» skal ha. (Forøverig er din og min fasong ansett som kvinnelig og fruktbar!)🤗 Du er iallefall råflott og du har en selvtillit du skal ta vare på! Du er rett og slett et godt forbilde for yngre jenter. Keep it up!🙌🏼Og fortsatt god ferie😍

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *