MINE GRUSOMME FLAUSER

Categories Personlig

Er det ikke rart å se meg med brunt hår? ååh tb <3

♥ Jeg skulle sende Morten et ganske uskyldig bilde av meg på Snapchat der man kunne se litt av rumpa mi, og bittelitt av puppen min. Dette bildet sendte jeg kun for å “plage” han i og med at vi hadde vært borte fra hverandre en stund. Det eneste var at jeg ikke sendte dette bilde til Morten, MEN JEG LA DET UT PÅ MYSTORY! Heldigvis oppdaget jeg det i det jeg trykte på “send” og fikk derfor slettet bildet med engang. Jeg tror og håper at ingen så dette, herregud så flaut 🙁

♥ Jeg skulle leke moralpoliti i Tromsø, og sa derfor i fra til ALLE jeg synes oppførte seg som dritt på byen. De fortjente å høre det, men jeg hadde virkelig ikke trengt å gå rundt å fortelle det likevel. Jeg hadde faktisk så fylleangst dagen etter, haha. 

♥ En gang så sendte jeg en dirty melding til en gutt jeg ikke har snakket med på flere år, som jeg gikk i klasse med på videregående. Den skulle egentlig til kjæresten min, men ble sendt til en random gutt istedenfor. Yeeyyy 🙂

♥ Dette er veldig lenge siden da, men fortsatt utrolig flaut. Jeg var hjemme hos en gutt jeg hadde flørtet med en stund, og han fikk meg til å le så mye at jeg tisset på meg. Jeg dro ikke til han flere ganger for å si det sånn, hehe. 

♥ Soverommet mitt har vindu ut mot bakgården vår, som ofte er et møtested og fellesareal for de som bor på samme sted som Andrea og meg. Jeg kan fort glemme dette, og gikk derfor naken rundt på rommet, danset og sang litt. Sååååå oppdaget jeg plutselig at to gutter sto i bakgården å så på meg. Jeg tror helt seriøst jeg aldri har følt meg så dum og liten før, HERREGUD så flaut det var, haha. Jeg har heldigvis ikke møtt disse to i ettertid.

♥ For en del år siden så møtte jeg en ganske kjent person ute å byen, og ble selvfølgelig skikkelig starstruck. Han sto med en annen jente, og jeg prøvde seriøst alt jeg kunne for å få oppmerksomheten hans. Jeg gikk i mellom han og henne, jeg sto å danset foran de, jeg prøvde å TWERKE! og jeg var rett og slett bare jævlig plagsom. Det høres kanskje ikke så ille ut, men hadde dere sett dette in real life så ville dere forstått. Det tok meg faktisk en måned før jeg turte å dra ut på byen igjen.. 

10 kommentarer

10 thoughts on “MINE GRUSOMME FLAUSER

  1. Dette er det morsomste jeg har lest på lenge!
    Hvordan i helevte tør du å dele dette? Du er rå🙌🏻

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *