FOR LITT OVER ET ÅR SIDEN

Categories Reise

Sjekk denne utsikten dere, er ikke den helt fantastisk? Selv om jeg har fått opplevd mye vondt på denne turen som mest sannsynlig vil endre meg for alltid, så har jeg også opplevd mye kult. Bali har virkelig et landskap som må oppleves, for bildene klarer dessverre ikke å vise hvor bra det egentlig er. Jeg har aldri sett eller opplevd en slik natur før, det er helt utrolig. Spør du meg slår dette Norge 10 av 10 ganger, lett. 

Tenk hvor heldig jeg er som får oppleve alt dette. Jeg tar ikke noe forgitt, om noen måtte tro det. Jeg vet hvor heldig jeg er, og jeg setter pris på det hver eneste dag. Det er så morsomt å se tilbake til hvor annerledes livet mitt bare var for litt over et år siden. Hvor mye jeg lengtet etter dette livet, og nå er det endelig mitt. Jeg hadde vanskeligheter med å fungere i en vanlig jobb på grunn av alt jeg har gått igjennom, og følte meg derfor totalt mislykket i arbeidslivet. Jeg følte meg ofte dum og at jeg ikke var til nytte for noe eller noen. Jeg kan love dere at det å være “hun som sykemelder seg” på jobb aldri har vært lett. Jeg vet jeg har blitt snakket om, og jeg vet at mange ikke har forstått. “Det er jo så lenge siden“. 

Jeg er så takknemlig for at jeg er min egen sjef. Jeg er så takknemlig for å endelig ha en jobb jeg føler jeg mester og gjør bra. Ikke minst så er jeg så takknemlig for at jeg aldri ga opp, og hadde troen på at jeg kunne få til dette. Det er så viktig å følge drømmene sine folkens, for DU kan få til AKKURAT det du vil. Legg vekk holdninger som at du ikke kan få det til, for da kan jeg love deg at du ikke vil få det til. Først og fremst må du ville det 100%, også må du fortelle deg selv hver eneste dag at du skal få det til. Det første du skal fortelle deg selv når du våkner er “dette skal jeg klare

7 kommentarer

7 thoughts on “FOR LITT OVER ET ÅR SIDEN

  1. Hva når bloggen kanskje går dårligere etter noen år?? Har du tenkt på hva du vil gjøre da?? Håper ikke det skjer altså, for jeg elsker bloggen din!💕 Ekte og veldig ærlig.❤️ Men hva når du kanskje engang mister en så stor inntekt…?

  2. Wow så bra skrevet!! Ble skikkelig glad av å lese det❤️❤️ Elsker bloggen din💕😍 Du er så ærlig og sterk💛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *