VLOGG – BALI

Categories Videoblogg

inneholder annonse

Som jeg fortalte på Snapchat; SOFIEEEC så hadde jeg litt uhell med mine siste YouTube-videoer. New York videoen er ødelagt, og alle klippene har blitt slettet. Enkelte av klippene fra Bali har også blitt slettet, så jeg måtte bare gjøre det beste ut av det. Jeg håper likevel dere liker vloggen, for jeg kan love dere at det skjer litt av hvert. Morten og jeg har en liten diskusjon, jeg blir jaget av en ape, vi reiser til en annen øy og vi bytter hotell gjentatte ganger. ENJOY <3

Husk å følg Youtube-kanalen min HER ♥

15 kommentarer

15 thoughts on “VLOGG – BALI

  1. Herregud så teit du var i diskusjonen mellom Morten og deg. Kult at dere filmer at dere diskuterer men han fortjener bedre.

  2. Ååå, så skjønne dere er <3 Dere er liksom så ekte, og det digger jeg! Alt trenger ikke være perfekt og inspo hele tiden. Jeg fikk MYE bedre inntrykk av deg på denne vloggen. Kan du ikke please vlogge mere? Du er kjempe flink!!
    Og en annen ting, du var kjempe fin gjennom hele videoen, så jeg tror du bare redigerer bildene dine litt feil kanskje. For du er syyykt naturlig pen.

  3. Møtte du Elisabet Rioux(om du vet hvem hun er fra IG) i Bali? Vet hun var der samtidig som dere. Hun er så inspirerende 😻

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *