MITT INNTRYKK AV PH-DELTAKERNE

I dag våknet jeg opp til “HAR DU SETT DE NYE PH-DELTAKERNE?”, noe jeg åpenbart ikke har gjort. Jeg måtte selvfølgelig sjekke ut de ut, og ble sittende i flere timer for å sjekke ALLE intervjuene. Jeg er nok mer oppslukt nå enn hva jeg har vært tidligere, noe som kanskje ikke er så rart i og med at de tar “vår” plass. Det er faktisk helt merkelig og nesten litt vondt å se at de gjør alt vi gjorde i fjor. Jeg trodde helt ærlig ikke jeg kom til å føle så mye på det, men det er kanskje normalt? Jeg misunner de så mye, og håper virkelig de nyter tiden nede i Mexico. Det er noe de mest sannsynlig bare får oppleve EN gang i løpet av livet, så det er noen måneder man må ta godt vare på.


Foto: TV3/Rune Bendiksen

Over til hva dette innlegget egentlig skulle handle om, for hva synes jeg om de nye PH-deltakerne? Det er selvfølgelig ingen som kan toppe vår sesong, men det virker likevel som en kul gjeng. Jeg tror nok vi allerede kan forvente mye drama og intriger, og jeg vil tro at det ikke kommer til å være “vennegjengen på tur” slik vår sesong var. Det skjedde jo egentlig ingenting før jeg sjekket ut i uke 9, så det sier vel kanskje sitt? Det jeg er mest spent på se er hvordan vippeextensions blir seende ut etter 12 uker i Mexico, hehe. Jeg tror vi kan forvente mer sex, drama, krangling og tårer enn i fjor. Kanskje ikke tårer, for vi gråt faktisk av absolutt ALT, hehe lolz. 

Jeg tenkte likevel jeg skulle plukke meg ut to PH-deltakere jeg likte best ved første inntrykk. 


Foto: TV3/Rune Bendiksen

Av guttene så er helt klart Leo min favoritt, faen for en kul type. Først når jeg så intervjuet hans på Viafree så tenkte jeg bare “ehm ja okei”, men så sjekket jeg han opp å Instagram å synes plutselig han var DRITKUL. For en stil, I LOVE IT. Etter jeg fikk sett litt flere av intervjuene hans likte jeg han bare mer og mer, han virker som en skikkelig jordnær og grei gutt. Jeg krysser fingrene for at han holder seg inne på hotellet lenge. 


Foto: TV3/Rune Bendiksen

Av jentene falt valget på Ine, rett og slett for at hun virker dritkul og som jeg nevnte over her JORDNÆR. Jeg elsker også at hun har øvet på å kaste kula sammen med faren sin, og faktisk skrevet under på kontrakt at hun skal gjøre det. Jeg skal likevel like å se at dette skjer etter noen uker inne på hotellet, for det er ikke alltid så lett som man kanskje tror. Paradise bobla kan få deg til å føle de sykeste ting, se bare på meg som endte opp med Morten… hehe neida, jeg bare tuller ♥ Jeg håper uansett ikke hun tar tips fra meg når det kommer til å kaste kula, for jeg var jo ikke akkurat så flink 🙂 Jeg krysser fingrene for at Ine og Leo blir et par, og at de står sammen hele veien til finalen 😉

46 kommentarer

Siste innlegg