EN NY LIVSSTIL – MITT KJØLESKAP

Categories Ikke kategorisert

Som jeg har fortalt dere tidligere så er det mye som har endret seg etter noen uker i Bali, blant annet hva jeg har lyst å spise og ikke. Jeg spiser lite kjøtt til vanlig, men etter denne turen følte jeg for å aldri spise kjøtt igjen. Jeg har sett mye vondt, og ble fortalt en historie som jeg vil huske til den dagen jeg dør. Jeg lå våken en hel natt på grunn av dette, og det fikk meg virkelig til å tenke over valgene jeg tar. Jeg har ikke spist kjøtt siden, og jeg tror nok det kommer til å være lenge til neste gang. Jeg burde kanskje ikke skrive dette, for da får jeg vel skikkelig kjeft om jeg velger å spise kjøtt en gang i ny og ne. Det er vel derfor viktig å påpeke at jeg kommer til å spise kjøtt i fremtiden, men det vil være i svært få tilfeller. 

Jeg har derfor fått meg en helt ny livsstil, som vil si minimalt eller ingen kjøtt. Jeg har også bestemt meg for å bli sunn igjen, for herregud så mye dritt jeg har spist det siste året. Jeg merker det skikkelig godt på energinivået mitt, kroppen og helsa. Jeg har lenge lurt på når jeg skulle få nok av “Mexico-livet”, og endelig er jeg der. Jeg er lei av alkohol, lite trening og søppelmat. Jeg er derfor klar for å for min nye livsstil, så her har dere ukens handel.

 

Se så mye digg mat jeg har kjøpt, for litt over 500kr. Jeg drar faktisk på tre forskjellige butikker for å få tak i vegetarmaten jeg vil ha. Rema, Kiwi og Coop Extra. Det er forskjellige ting jeg liker på alle butikkene, så jeg må derfor innom alle sammen. Jeg bor heldigvis veldig sentralt, så alle disse tre butikkene ligger rett ved hverandre. 

12 kommentarer

12 thoughts on “EN NY LIVSSTIL – MITT KJØLESKAP

  1. veldig bra innlegg, med mange flotte og inspirerende bilder. syns det er meget beundringsverdig og står stor respekt av at du klarer å sette et mål om at du skal begynne å leve sunnere :). Du har en viljestyrke som det er til bli blåst overende av. jeg er mektig imponert. hvis du ønsker oppskrifter til retter som kan være i det sunne hjørnet, så er du hjertelig velkommen på bloggen min 🙂

  2. Så deilig!! Spiser mye av den samme maten selv, og prøver for tiden å spise mer plantebasert! Kunne du laget et innlegg med noen av dine vegetar/veganer favoritt produkter? 😀 Produkter som kan erstatte “vanlig” mat liksom? 🙂 Hadde vært supergøy!

  3. åååå blir så sykt glad når det er flere og flere som slutter å spise kjøtt det er så sykt bra. Og det er så bra når sånne som kan påvirke andre faktisk snakker om det. LOVE IT! fortsett sånn digger det<3<3<3 og btw du må se earthlings og cowspiracy, du vil ikke angre lover deg. fortsett sånn;)))))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *