GUTTESKJORTE OG RØDE LEPPER

Categories Ikke kategorisert

annonse – alle lenker er annonselenker


“Vises kanskje niplene mine nå, Andrea?” hahaa. 

I går klarte jeg (som alle andre dager) å forsove meg til møtet jeg skulle på. Jeg forsov meg kanskje ikke til møtet, men jeg forsov meg til alt jeg skulle gjøre før møtet. Jeg bestemte meg derfor for å bare slenge på meg noen klær slik at jeg kunne komme meg ut døren for å faktisk rekke møtet jeg skulle på. Jeg er ikke ute etter å være den useriøse bloggeren som kommer for, det er helt uaktuelt. Som dere kanskje ser så har jeg fått skikkelig dilla på skjorter igjen, og i dag ble det Morten sin skjorte jeg tok på meg. Jeg merket først ikke at det var hans til Andrea kommenterte at den var litt stor, hehe. Den burde absolutt blitt strøket også, men det hadde jeg ikke tid til. Likevel var det et eller annet som fikk meg til å elske denne “dårlig tid” outfiten. Hva synes du?


Lignende skjorte HER / Bukse HER / Lignende bh HER

Jeg har egentlig ikke likt rød leppestift heller, jeg har følt at det har vært litt… harry? hehe. MEN som jeg snakket om i innlegget om klesstilen min, så endrer man seg jo hele tiden. Akkurat nå liker jeg det, og jeg synes personlig jeg kledde det veldig godt. Jeg skal faktisk gjøre et par endringer med utseendet fremover. Nei, jeg skal ikke operere meg, men det vil likevel være veldig synlig. Jeg vet mange av dere vil bli skuffet/sint på meg, men jeg må gjøre det som føles riktig for meg. Jeg gleder meg likevel til å vise dere, og jeg må ærlig innrømme at jeg er spent på tilbakemeldingene. Er det noen som klarer å gjette hva jeg skal gjøre? I dag har jeg forresten hatt besøk av Anne Brith, og hun bakte ENDELIG smashkake til meg. Den var SÅ god. Add meg på Snapchat; Sofieeec for å se denne nydeligheten. 

38 kommentarer

38 thoughts on “GUTTESKJORTE OG RØDE LEPPER

  1. Fatter ikke at det går ann å kommentere noe så teit fiskebolle!
    En an grunnene til at jeg følger bloggen til Sofie er fordi hun er helt normal i vekt og er naturlig pen!Spør du de fleste gutter liker de jenter med lange ben som veier normalt og ikke er undervektige! Fortsett slik du Sofie😁Liker bloggen din godt,er den eneste jeg leser dag👍

  2. Puppene dine er IKKE skeive!!! De er perfekte.👌👌 Her er det KUN missunelse ute og går!!! Ikke bry deg❤️

  3. Hei, jeg lurer på noe. Har du merka at du har fått færre seere på my story etter den føkka oppdateringa…..?

  4. Jeg tipper du skal farge håret brunt igjen, siden du har gått litt mørkere nå.. Men jeg håååper ikke det :?( Ellers er det vipper, og det er isåfall bare positivt!! du kler det godt

  5. Ingen som har ei grunn til og bli skuffet/sint på deg hvis det er noe du endrer. Teit hvis du skal begynne å tenke på hva andre tenker om hva du går i. Vær deg selv og gå hva faen du vil i!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *