MØTE MED EKS-“SIVGERSØSTER”

Categories Ikke kategorisert

annonse – alle lenker er annonselenker


Lignende jakke HER / Bluse HER / Bukse HER (IKKE LIK BUKSE)

I dag er det endelig FREDAG og helg. Det jeg var mest redd for da jeg fikk bloggen som jobb var at jeg skulle miste helgefølelsen. Jeg fant fort ut at det faktisk bare var å forme ukene sine slik at helg fortsatt føles som helg. Jeg jobber mer i ukedagene, spiser sunnere og trener masse, mens i helgene blogger jeg mindre, spiser mer usunt og trener nesten ikke. Jeg har funnet en god balanse slik at jeg fortsatt kan nyte helgene, og føle at fredag, lørdag og søndag er litt annerledes enn resten av uka ♥

I dag kommer en av mine beste venninner til Oslo, aka min eks-svigersøster om jeg kan kalle henne det? Jeg har fått kritikk tidligere for å enda være venn med henne, noe jeg synes er helt latterlig. Det er ikke slik at jeg dropper en av mine beste venninner kun for at hun er søsteren til eksen min. Det er helt OK for alle parter, så hvorfor skal vi kutte kontakten? Noen mennesker må virkelig begynne å være mer åpen, og ikke så trangsynte 🙂 Jeg vet ikke helt hva planene våre er, men jeg skal i alle fall møte henne veldig snart. Jeg har ikke så mye tid resten av helgen da jeg skal på to arrangementer, og en av de er Vixen. Nei, jeg har ikke tenkt å boikotte om dere lurer på det.

16 kommentarer

16 thoughts on “MØTE MED EKS-“SIVGERSØSTER”

  1. Den snappen du la ut om var fra puppedramaet, der du har en emoji foran nippelen, er bare såå motstridende med alt du og Andrea jobber for:( syntes det var et godt intinativ…men mister litt betydning

  2. Du er beste venn med søsteren til exen din det er så spesielt. Jeg gikk godt overenes med familien til exen min, men har ikke kontakt med de nå. Føler bare mer og mer at forholdet til Morten og deg er et stort PR STUNT

  3. Hei Sofie, jeg lurte på om du husker den boka du leste med de quotsene som du posta på snap. Hva heter boka og hvor får man tak i den? Håper på svar. Stå på, digger bloggen din!!❤️❤️ Kan du ta dette på MS på snap?

  4. Ikke reklamer for vpn appen! Den åpner «tunneler» slik at folk kan få tak i informasjon fra mobilen din veldig lett!!!!

  5. Jeg er god venn med søstra til eksen. Hva så egentlig? Vi er like gamle og vi fikk kjempe god kjemi. Skal jeg bare ditche henne fordi det ble slutt mellom oss? Det er spesielt at jeg liksom ikke skal være venn med henne mer.
    Digger buksa! Den var kjempe fin ☺

  6. ELSKER antrekket! Hvor har du kjøpt buksa og jakka? Jeg så at du hadde lagt ved noen linker, men jeg vil vite hvor det du faktisk har på deg er fra…. dødskult!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *