DAGENS OUTFIT

Categories Ikke kategorisert

annonse – alle lenker er annonselenke


Jeg var skikkelig bedøvd etter tannlege besøket i dag, og prøvde derfor å røre på leppa mi bare for å sjekke at den funket som den skulle, hehe. Morten tok virkelig blinkskuddet, det skal han ha!

Bukse. HER / Sko. HER / Topp. HER / Jakke (Bikbok)

Herregud for en stressene dag jeg har hatt i dag. Dagen startet hos tannlegen, før jeg hadde to møter rett etter hverandre på to helt forskjellige steder i Oslo. Jeg måtte flytte alle planene jeg hadde i går over til i dag på grunn av Celine, så dere kan sikkert tenke dere hvor effektiv jeg har vært? Jeg har seriøst vært Oslo rundt, men det er egentlig bare moro. Jeg liker å ha travle dager, selv om det resulterer i null søvn og en kamp om å holde seg våken etter klokken 18.00. Jeg som alltid pleier å mobbe Andrea for å være trøtt så tidlig, nå kan jeg virkelig forstå hvorfor. Jeg skal aldri kommentere deg igjen, i promise <3

I dag har det forresten skjedd mye som vil påvirke livet og fremtiden min. Jeg skal være så ærlig med dere å si at det er mye jeg har holdt borte fra bloggen, rett og slett for at det ikke har passet seg å fortelle helt enda. Jeg kan love dere at jeg skal fortelle dere ALT når tiden er inne <3 Jeg gru/gleder meg til å fortelle, for jeg VET dere vil få sjokk. Jeg er i sjokk selv. Nå skal jeg komme meg på trening, så skal jeg gjøre noe jeg absolutt ikke har lyst til 🙁 Jeg kommer til å vise dere HVA og HVORFOR på Snapchat senere i kveld, dere som ønsker å se kan adde meg: Sofieeec <3

14 kommentarer

14 thoughts on “DAGENS OUTFIT

  1. fyfaen kor fin du e!!! og det korte håret kler du helt sinnsykt godt :* håper du får en fin uke videre!

  2. HVA ER DET DU GJØR på mystory med grønnsåpe og dusjen?????? Bruk en vaskebøtte og tilsett vann og grønnsåpe, ta moppen inn i vannet og vri av, og fest den på kosten igjen og vask.

  3. Sofie. Du som er så ung og pen. Og fresht hår. Kan du ikke kle deg etter alderen din? Litt mer fresht og ungdommelig? Sånn her kan du ikke deg når du blir 40. Ikke for å være frekk men du er tross alt en blogger som skal inspirere litt på antrekksfronten også og da blir dette her drit kjedelig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *