MITT FØRSTE MØTE MED PARADISE-JENTENE

Categories Paradise Hotel

I går satt jeg å så på “veien til Pærra”, og det var først da jeg virkelig fikk kjenne på savnet etter den helt ubeskrivelige opplevelsen jeg hadde i Mexico i 2017. Det å se jentene fra årets sesong møte hverandre for første gang tok meg rett tilbake til da vi jentene møttes for aller første gang. Jeg husker selv hvor nervøs jeg var, for hva om jeg ikke gikk overens med noen? Hva om jeg ville bli utenfor, og ikke få meg noen venner? Da jeg ankom hotellet fikk jeg vite at jeg skulle dele rom med Andrea, og hun var den første av jentene jeg fikk møte. Jeg fikk faktisk ikke møte de andre jentene før dagen etter, og jeg fikk selvfølgelig forskjellig inntrykk av de alle sammen. Jeg tenkte derfor å dele med dere hva jeg tenkte i det jeg møtte de!


Dette er det første bildet som ble tatt av oss jentene sammen, og jeg HATER det. Vi hadde akkurat ankommet Mexico etter en laang reise, hehe!


Foto: TV3/Rune Bendiksen / Liker dette bedre 😉

♥ Andrea. Som jeg skrev over her så var Andrea den første jeg møtte, og vi klikket helt seriøst med engang. Jeg ble så lettet i det jeg kom inn på rommet og det var hun jeg så, HELDIGVIS ET NORMALT MENNESKE, haha! Vi sov nesten ikke den natten. Vi lå kun å snakket om farmen, forventinger, hva vi gruet oss til og egentlig alt mellom himmel og jord. Dette tror jeg faktisk ingen av oss har fortalt dere før, men vi delte rom to netter på rad. Jeg er ekstremt irriterende å sove med og tar veldig mye plass, noe som ikke funket med intimsonen til Andrea. Hun la seg derfor i VINDUSKARMEN for hun synes jeg ble for nærgående, HAHA. Hvem hadde trodd at vi senere skulle bli bestevenner og roomies? 

♥ Martine. Det morsomme er at jeg aldri fikk noe spesielt førsteinntrykk av Martine. Hun var VELDIG annerledes i starten enn hvordan jeg kjenner hun nå. Hun ville for eksempel sove alene hver natt, mens vi andre jentene kranglet om å ikke få sove alene. Hun ville også sitte alene på flyet, og holdt seg egentlig litt for seg selv. Fra utseendet å dømme så tenkte jeg at Martine var en litt guttejente, og at hun ikke trivdes så godt sammen med jenter. Martine var en helt annen jente enn hva jeg trodde hun var, og jeg var helt sikker på at vi kom til å krangle masse inne på hotellet. Synd vi ikke ble ordentlig kjent før i uke fem (den uka hun røyk) for vi gikk SÅ godt overens med engang vi begynte å snakke sammen. 

♥ Sophie. Vi klikket ganske godt med engang vi møttes, og vi fant fort ut at vi hadde mye til felles. Jeg må ærlig innrømme at inntrykket mitt av henne forandret seg veldig fort. I det vi møtte jentene for første gang hadde hun ingen sminke på, tatoveringene var dekt og alt man kunne se var noen blå øyne under en gigantisk caps. Hun så ut som at hun var 12 år, HAHA! Så bare noen minutter senere var hun en bad ass bitch med masse tættiser og digget til rap musikk, IKKE det jeg hadde forventet. Vi bodde faktisk på rom sammen i sikkert fire-fem dager før vi sjekket inn, så det var hun jeg kjente best av jentene første dagen inne på Paradise Hotel. 

♥ Rebecca. Rebecca fikk jeg et godt første inntrykk av, hun virket veldig hyggelig og snill. Jeg vet ikke om vi har fortalt denne historien heller, men Rebecca ble stoppet i kontroll i USA på grunn av at hun hadde tatt med seg bananer, hahaha! Ingen av oss merket at hun ble igjen i kontrollen, så vi måtte ha leteaksjon til vi endelig fant henne en god stund senere. 

9 kommentarer

9 thoughts on “MITT FØRSTE MØTE MED PARADISE-JENTENE

  1. Er det sant at du og Soph nesten ble sendt hjem for at dere ikke holdt reglene rundt alkohol?

  2. Du er den beste og jeg elsker deg❤️ Hvis noen sier noe dritt om deg så er de bare sjalue ikke tro på dem❤️❤️ Du er mitt idol❤️❤️

  3. Anonym: Nei, det gjorde vi ikke 🙂 Aleks og jeg har bare vært venner, så det hadde vært litt unaturlig. Det hadde også vært veldig rart å gjøre det mot Martine og Morten, neinei

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *