PROFILBILDENE FRA FACEBOOK

Categories Personlig

2010

Mitt første profilbilde <3 Tekst : Det går ikke en dag uten jeg ikke tenker på deg Pappa. Du var verdens beste pappa, og det er noe du fortsatt er, noe du alltid kommer til å være. Jeg savner deg så utrolig mye. Selv om jeg ikke kan se deg eller høre deg, så veit jeg at du er her. Love you!

2011

Dette profilbilde endte meg å gi meg skikkelig frysninger. Jeg har skrevet denne teksten på bildet: “Cherish those you have in your life, because you never know when they won’t be there anymore.” også har en god venn av meg som nå er død kommentert det.. <´3

2012

2014

2014/2015

2015

2016

2017

2018

Dette året har jeg ikke byttet profilbilde på Facebook, jeg skal derfor la DEG få være med på å bestemme hvilket profilbilde jeg skal bruke. Har du noen ideer?

29 kommentarer

29 thoughts on “PROFILBILDENE FRA FACEBOOK

  1. Var det Strømsø senter du var på? Jeg bor i Oslo men skal til Drammen for å kjøpe en sånn donut så vil gjerne vite hvor det var

  2. Synes du burde ta bilde av deg selv nå når du har kort hår! For fy faen så fint det var! Du passer det skikkelig godt og det får seg virkelig til å skille deg ut! Hadde jeg ikke visst hvem du var og truffet deg på gata, hadde jeg definitivt lagt merke til deg bare på grunn av håret!

  3. Hei! Kan du fortelle meg hvor genseren på bildet i kjærlighetssorg innlegget er fra?? 🙏🙏🙏

  4. Du er så utrolig nydelig med kort, dette kler du veldig godt. Må også si at du Sofie, du virker som en helt fantastisk person med et sikkelig godt hjerte, som jeg virkelig kunne tenke meg å bli kjent med. Du virker som en av de personene som er genuint godhjertet og bare vil alle rundt seg godt. Håper virkelig at du selv vet hvor fantastisk du er, for det må du vite… Du kommer til å nå langt i fremtiden og jeg heier på deg. Gleder meg til å se alt du kommer til å oppnå videre i livet. Så ung som du er nå, har du virkelig nådd langt. Klem fra meg som heier på deg!!

  5. 2015 bildet. Det var fint eller 2018 bildet eller 2010 bildet😂🤩🍅🍔🌮🥦💥😍😂❤️👌🏻😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *