LIVET UTEN FESTING OG ALKOHOL

Categories Personlig

annonse – alle lenker er annonselenker

Etter forrige besøk i Trondheim fant jeg ut at jeg helt seriøst måtte kutte ut alkohol om jeg virkelig ønsker å ha en bra blogg. Det er selvfølgelig litt overdrivelse som ligger bak, for jeg skal ikke kutte ut alkoholen helt, men jeg skal drikke mye mindre. Jeg klarer ikke å fungere etter en natt ute på byen. Jeg er trøtt, har ingen motivasjon og mister helt lysten på å blogge. Sist jeg var ute hadde jeg skikkelig problemer med å skrive, og leverte egentlig bare dårlig innhold. Det er ikke slik jeg ønsker at min blogg skal være, så derfor har jeg bestemt meg for å ikke drikke så mye mer med mindre det er noe spesielt som skjer. Helgene er også så mye hyggeligere uten kleine fyllesnaps, angst og dårlig form. 

Andrea og jeg bestemte oss derfor for å ha en helt rolig dag i dag. Vi startet dagen på trening, før vi bestemte oss for å ta litt bilder til bloggen, vlogge og spise mat. Vi har blitt enige om at vi virkelig må begynne å gjøre mer, for vi kan ikke bare sitte inne i leiligheten hver eneste dag. Jeg merket bare etter i går hvor utrolig koselig det var å komme seg ut, spise en god middag og ta et par drinker. Ja, litt ironisk med tanke på overskrifter, men dette er første gangen jeg drikker på noen uker nå. Det var også bare to drinker 😉 hehe. 


I dag har jeg lagt et par ting i handlekurven min som jeg skal kjøpe med engang jeg får lønn. Nelly har såå mye fint inne for tiden, for å ikke snakke om kjolene de har fått inn. Jeg kan ikke vente til man kan begynne å bruke kjole igjen i Oslo, det er heldigvis bare noen måneder igjen, wii!

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL NELLY


Veske. HER / Genser. HER / Kjole. HER


Body. HER / Kjole. HER / Jumpsuit. HER

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL NELLY

2 kommentarer

2 thoughts on “LIVET UTEN FESTING OG ALKOHOL

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *