NOEN FAKTA OM MEG

Categories Personlig

Reklame | annonselenker - Nelly


Kjole. HER

NOEN RARE FAKTA OM MEG

♥ Jeg blir svært sjeldent sjalu, men når jeg først blir sjalu så blir jeg skikkelig sjalu også. Det morsomme er at sist jeg ble sjalu så var det på grunn av en gutt, haha. Om dere tror det bare er jenter som prøver seg på Morten så tar dere feil, for det er det ikke. Morten er ekstremt populær hos begge kjønn, noe som til tider kan være ganske slitsomt. Den eneste gutten som har fått free pass av meg til å flørte med Morten er Joakim ♥♥ hahah. Jeg vet forresten at det var mange som reagerte på instastoryen min der en jente hang på Morten. Jeg la faktisk ikke merke til de to i bakgrunnen før dere påpekte det, haha. Jeg kan forstå hvorfor dere reagerte, for det så jo faktisk ikke helt heldig ut. MEN det er en god venninne av Morten, så no worries. 

♥ Jeg er veldig utadvendt, men er likevel vanskelig å bli kjent med. Jeg vet ikke hva som har skjedd, men jeg føler på en måte at jeg har blitt mer reservert for å bli kjent med nye mennesker det siste året. Jeg føler at jeg er ferdig med å prøve å bli kjent med mennesker og tenker sånn at skjer det så skjer det. Det høres sikkert veldig merkelig ut, men klikker jeg godt med mennesker jeg møter så blir det mer naturlig? Jeg vet faktisk ikke hvordan jeg skal forklare denne, for det her ble bare rart, haha. 

♥ Jeg har MYEEE energi og tar ofte mye plass. Jeg tror nok ikke at alle personligheter passer rundt meg, for jeg vet det er mange der ute som irriterer seg over mennesker som tar mye plass, hehe ups. 

♥ Jeg drikker mer Pepsi Max enn vann, noot good 🙁 

♥ Uansett hvem jeg sover med så legger jeg meg ALLTID inntil de når jeg sovner. Jeg spooner helt seriøst med alle i søvne. 

♥ Det er få ting i denne verden jeg synes er flaut, men promping tar virkelig livet av meg. Jeg promper helt seriøst ikke foran noen, ikke mamma engang. Jeg er en sånn person som kan begynne å gråte av kleinhet om jeg klarer å prompe med et uhell. Litt morsomt at jeg klarte å PROMPE på LÅRET til Morten, dere kan tro jeg følte meg dum da. Så dum at jeg nektet i et halvår før jeg turte å innrømme at det faktisk var en promp. Vet dere når jeg endelig innrømte det? I DAG, HAHA. 

17 kommentarer

17 thoughts on “NOEN FAKTA OM MEG

  1. Hahaha kjente meg så igjen ang det med å prompe foran andre.. totalt uaktuelt.. ikke engang min nærmeste familie😂 Det er såpass ille at jeg t.o.m husker under fødselen til babyen min, at jeg tenkte at jeg var redd for at jeg skulle prompe i det jeg presset henne ut og pappaen sto ved siden av.. krise.. da begynner den anti-prompingen å gå litt vel langt 😂🙈

  2. Så vakker du er!
    Jeg lurer på om du kunne ha blitt venn med ein av dine lesarar eller fans? Eller med noen som ikkje er «kjent» ? <3 du virker så utrolig jordnær og genuin.. kunne virkelig tenkt meg å bli kjent med deg!!

  3. Du er så flink med å oppdatere og ha spennende innlegg. Ikke alltid vi er enige som feks legge ut rumpe/boobs bilder. Men jeg liker deg. Du? Jeg har vært med samme mann i 18 år, hatt et prompeuhell. Han mobber meg ofte med det, men jeg nekter. Vi har aldri promper i hverandres nærvær! Det har vi lært vår sønn også. Jeg tror lysten på hverandre vil forandre seg om vi begynner å prompe foran hverandre! Stå på gode deg!👊🏾💐

  4. Morten ha en jente hengende rundt halsen og du står å kysser Kevin. Trenger vel ingen forklaring.
    Det som skjer i bakgrunnen må forklares, men ikke du og Kevin. Snodig!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *