ER DET FOR DRØYT Å SNAKKE OM PÅ RESTAURANT?

Categories Ikke kategorisert


Eataly Tjuvholmen

Etter en lang natt på byen var det virkelig nødvendig med en lunsj/middagsdate sammen med Joakim, Ine og Morten. Jeg vet ikke om dere husker da Ine og jeg var på premierefest av bloggerne? Det var i alle fall der vi møtte Joakim for første gang. Eller.. det er kanskje litt feil å si første gang, men det var første gang vi snakket sammen. Det som var så utrolig morsomt var at Ine, Joakim og jeg klikket med engang. Vi har samme humor, er like rare og vi har det utrolig morsomt sammen. 

Ingen av oss har (dessverre) ikke filter når vi først begynner å snakke, noe som gjorde Morten litt ukomfortabel under samtalen vi hadde sammen i går. Som dere har kanskje merket i løpet av dette året så er Morten litt mer reservert enn meg og tenker seg om et par ganger før han snakker, noe jeg ikke gjør. Joakim og Ine er helt like, så det blir kanskje litt for mye av det gode. Da vi gikk hjem fra middagen sa Morten “Dere snakket jo høyt om vagina mens andre sitter å spiser middag rundt dere!!!”. Skal jeg være ærlig så tror jeg nok ikke det er helt heldig å snakke om slike ting mens andre sitter rundt å spiser, men jeg tror helt ærlig at ingen av oss tenkte over det. Hadde du mislikt vagina-snakk på restaurant? haha


Dette bildet kunne vært cover til et album om jeg ikke hadde tullet i bakgrunnen, haha!

En annen ting som også er litt morsomt er at jeg var redd for å snakke med Joakim, da jeg har hatt inntrykket av at han ikke liker meg på grunn av noe for lenge siden. Joakim hadde ikke tenkt over det en gang, så det er vel et levende bevis på hvor mye man faktisk kan overtenke en situasjon. Jeg tror nok bare det er følelsen av å ikke alltid være så “velkommen” i blogg-verden som får meg til å tro at ingen liker meg, noe som egentlig er så teit. Jeg har opplevd på et par arrangementer at ikke alle er like hyggelige mot meg, noe som selvfølgelig har vært kjipt da jeg ikke har gjort noe for at de ikke skal like meg. Det er en ting å ikke være enig i ting jeg skriver og gjør, men man kan vel likevel være hyggelig når man først møtes? Jaja, det er viktigere å fokusere på mennesker som gir deg noe godt ♥ er dere ikke enig?

👻SOFIEEEC

14 kommentarer

14 thoughts on “ER DET FOR DRØYT Å SNAKKE OM PÅ RESTAURANT?

  1. Blir glad av å se deg og Morten sammen igjen❤️ Ikke la noen ødellege det fine dere har sammen ❤️

  2. Hei 🙂 bare lurer på hvorfor Andrea er så sjeldent med dere? Forstår at man har ulike venner men du er ofte med paradise jentene, disse jentene og fks Martine Lunde og Isabell.. er det fordi hun ikke tjener like mye som dere og kan spise ute osv? Er der okke kjedelig for henne å sjeldent henge så mye med dere:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *