HUN SKJELTE MEG UT I OFFENTLIGHETEN

Categories Ikke kategorisert


Dette bildet ble tatt dagen jeg fikk vite at jeg kom videre til siste intervjuet til Paradise Hotel. Tenk så mye livet mitt har forandret seg på den tid? shiit..

Akkurat nå kjemper jeg for å ikke sovne, samtidig som jeg sitter her å venter på at Stine skal komme på besøk. Jeg vurderer sterkt å ta meg en powernap, men da er jeg ganske sikker på at jeg vil angre etterpå. Livets tøffe valg, eller hva? Morten og jeg sov kanskje tre timer i natt, noe som var ganske tungt da vi skulle kjøre i 6 timer. Vi kom oss heldigvis frem til Oslo, noe som var overraskende deilig. I Oslo er det jo nesten sommer, mens i Trondheim var det kjempekaldt og regn. Jeg følte meg mildt sagt ganske dum der jeg gikk rundt med magetopp og olajakke, hehe.. 

I dag ble jeg forresten skjelt ut av en random dame, HVOR FLAUT ER IKKE DET? Jeg gikk heldigvis med headsett på så jeg latet som at jeg ikke hørte henne da jeg fikk helt panikk. Jeg tror ikke hun var helt i sine fulle fem, for hun klikket plutselig uten grunn. Ja, jeg hadde innrømt om jeg hadde gjort noe, men det eneste jeg gjorde var å gå forbi. Hun begynte så å rope etter meg å ba meg om ikke yppe med henne? Hun kalte meg også for en drittkjerring, haha. Jeg er jo også ekstremt konfliktsky så jeg ble selvfølgelig livredd. Jeg skjønte jo heller ikke hva jeg hadde gjort, noe som gjorde situasjonen enda mer ubehagelig. Jeg løp nesten inn på Brun og Blid da jeg var livredd for å bli slått ned eller overfalt. Jaja, da har jeg opplevd det også. 

10 kommentarer

10 thoughts on “HUN SKJELTE MEG UT I OFFENTLIGHETEN

  1. Hvordan er det å være så usikker som det du er? Hvordan holder du ut? Er pengene virkelig verdt all smerten du føler flere ganger i uken?

  2. Synes det var unødvendig å legge ut snappen om at Petter Northug svettet fra pannen på senkveld, er jo faktisk ikke noe man kan styre selv

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *