DET TOK OSS ET ÅR SOM KJÆRESTER

Categories Ikke kategorisert

Reklame | Bilen er sponset av 150 Kroner AS

Jeg har faktisk helt glemt å fortelle dere hvor snill Morten var mot meg denne uken. Som dere vet så er jo jeg redd for det meste, blant annet det å fly. Som dere kanskje også vet så er Celine livredd for å fly, så det er en veldig dårlig kombo med andre ord. Fly er derfor siste alternativ når jeg skal ut å reise med henne, det var derfor helt perfekt at jeg fikk fikset meg en bil til den lange kjøreturen. Morten hadde egentlig ikke tid eller kapasitet til å være med, men da han visste hvor lite jeg ønsker å kjøre alene til Trondheim valgte han å bli med likevel. Er ikke det søtt? Thank you boo ♥

Jeg var så heldig å få låne bil av 150 Kroner AS, noe som var utrolig hyggelig gjort da de i utgangspunktet driver med langtidsutleie fra 1 måned og oppover. Er du en av de som vurderer å lease bil vil jeg virkelig tipse dere om dette firmaet. Den billigste bilen koster 150kr dagen noe jeg mener er en ganske god pris. Det er jo også helt genialt om du kun trenger bil for en liten periode. Som dere ser så fikk jeg jo også en ganske ny bil, Ford Focus, 2017 modell. Hvem hadde forventet det av et lavprisselskap? Det er jo faktisk bare et levende bevis på at det kan være billig og bra. Du finner nettsiden deres HER. PS, husk bilde av kupongen om dere ønsker 10%.

Morten og jeg fant forresten ut at vi aldri har gjort noe som dette på det ene året vi har vært kjærester. Det er jo faktisk ganske koselig å pakke tingene, kjøre til en annen by og ta en liten pause fra hverdagen. En annen ting vi også fant ut var at begge elsker å kjøre bil i flere timer, så hvorfor vi ikke har kjørt til Trondheim før kan jeg ikke forstå. Jeg kan garantere dere at det blir flere kjøreturer til Trondheim fremover, i alle fall nå som det nærmer seg sommer. Det finnes faktisk ikke noe bedre enn høy musikk, solnedgang og natur. Er dere ikke enig? ♥

7 kommentarer

7 thoughts on “DET TOK OSS ET ÅR SOM KJÆRESTER

  1. 150 kroner dagen er faktisk ganske dyrt for leasing. Det er 4500, i mnd. Jeg leaser en ny bil med en verdi på 300.000,- til 1500,- pr mnd. Det er en grei pris, men fremdeles finnes det enda billigere leasing enn det igjen.

  2. Synes ikke det var ett bra tilbud. Leaser en splitter ny Volvo v40 til verdi av 450 000 med alt av utstyr til 3000 i mnd. 1500 kr billigere en disse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *