HVA OM INGEN MØTER OPP PÅ EVENTET?

Categories Ikke kategorisert

Reklame | Oslo City og Soho Urban Eatery

Jeg skal være så ærlig å si at det er lenge siden jeg har vært så nervøs som det jeg har vært i dag. Man tror når man melder seg på Paradise Hotel at ingenting er skummelt mer, men akkurat dette var kjempeskummelt. Martine og jeg hadde en lang samtale i går der vi diskutere hva vi skulle gjøre om ingen møtte opp. Vi kunne ikke akkurat stå på en scene å snakke til.. ingen? Så hva gjør man da? Det var derfor utrolig hyggelig å se hvor mange som møtte opp i dag, SHIT så søte og ikke minst fantastiske dere er. Jeg elsker å møte dere som følger livet og hverdagen min, både her på bloggen og på mine andre sosiale medier. Jeg tror ikke dere vet hvor mye jeg setter pris på dere, tuusen takk ♥♥ I love you 

Etter vi var ferdig med lunsj ble vi invitert på bruch til en av mine favorittspisesteder i Oslo, Soho Urban Eatery. Jeg har skrevet om dette stedet tidligere av god grunn. Jeg vet ikke helt hva som skjedde med kameraet mitt, for bildene ble plutselig så skurrete? Utrolig synd, for dette er seriøst en av Oslo sine mest Instagram-vennlige spisesteder. Martine og jeg ble invitert for å teste ut deres nye Brunch Meny noe som jeg vil anbefale på det sterkeste. Som dere ser så får man en avokadotoast, acai bow, søtpotetfries og et kakestykke, med andre ord mye mat for pengene. Vi bestilte også mango og pasjonsfrukt smoothie, den MÅÅ dere teste. Jeg pleier aldri å anbefale å spise inne på kjøpesentre, men dere vil forstå hvorfor om dere drar å spiser maten der. De har også helt amazing bakverk, NAM!

Hahaha se på samtalen til Martine og meg, så stresset var vi faktisk! Skulle forresten stå “har klump i magen nå” over her, vet ikke helt hva jeg skrev. 

8 kommentarer

8 thoughts on “HVA OM INGEN MØTER OPP PÅ EVENTET?

  1. Klarte ikkje heilt å følge med på kva du sa på snap istad, for denne sminkelooken din var/er til å dø for! Wow. I?m in lovee!!
    Btw. Kem skal du reise med I morgen? <33

  2. GIRLTALK!❤️
    Alle venninnene mine er sammen hos en venninne og jeg ble ikke inviterer. Jeg spurte hvorfor jeg ikkje ble inviterer og da svarte hun ene Venninna mi at jeg ikke ble invitert fordi de spiste rundstykke med hvitost, og at eg ikke liker hvitost. Men eg vet at en venninne av meg som også var med heller ikke liker hvitost, og eg vet ikke va jeg skal gjemte fordi jeg synest det er så synt barnslig av dem.
    -j15

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *