MINE MEST PRIVATE TANKER / MORTEN, FLYTTING OG LOS ANGELES

Categories Personlig

Som dere vet så elsker jeg å dele av meg selv på bloggen da jeg føler at det er viktig for at vi skal bli bedre kjent. Personlig elsker jeg å lese bloggene til de som er åpne rundt privatliv, hemmeligheter, tanker, dårlige perioder, gode perioder og kjærlighet. Jeg føler at man blir mye mer kjent med personen bak tastaturet om man deler personlige tanker og erfaringer og ikke bare sminke og outfit. Jeg bestemte meg derfor for å skrive ned noen av tankene jeg hadde i løpet av en dag for å så dele de med dere. ENJOY ♥

💕Jeg er helt sikker på at det er et eller annet jeg har glemt å pakke med meg til L.A. Det som irriterer meg mest er at jeg selvfølgelig ikke kommer på det, er det ikke typisk? Det som kanskje var det verste var at jeg glemte å kjøpe meg nye linser før jeg dro, så jeg har bare for fem dager igjen. Enten må jeg bruke samme linse flere dager på rad, eller så må jeg gå rundt å være blind. WHAT TO DO?

💕Det irritere meg litt at Morten er så dårlig å svare de gangene han er ute, selv om jeg er like dårlig selv. Er det ikke litt rart å tenke på hvor mye vi kan irritere oss over ting med andre, selv om vi gjør nøyaktig det samme selv? Jeg forventer selvfølgelig ikke at vi skal snakke sammen 24/7, men det er aldri feil med litt oppmerksomhet, hehe. 

💕Hva gjør jeg egentlig om noe skjer på flyet i dag? Hva skjer om det styrter? Hva gjør jeg da?. Jeg må slutte å tenke på dette nå, for da føler jeg at karma kommer å biter meg i rumpa. BANK I BORDET

💕 Selv om jeg skal flytte inn med verdens herligste jente, kjenner jeg likevel at jeg er litt stresset. Hva om vi begynner å krangle? Hva om det skjer noe? Jeg vet egentlig at jeg ikke trenger å bekymre meg, for Ine og jeg går så godt sammen. Jeg tror eller vet egentlig at dette kommer til å bli veldig bra, men det er selvfølgelig skummelt med forandring. Andrea har jo verdens herligste roomie, så det blir veldig rart å ikke skal bo med henne mer. 

💕Jeg gleder meg veldig til å komme frem til Los Angeles å leve drømmelivet igjen. Det å være jente i L.A er seriøst en luksus du opplever få ganger i livet. Det er skikkelig morsomt å kunne komme hit å leve i en hverdag så langt fra sin egen. Dyre biler, store villaer, kjendiser og helt syke fester. JEG GLEDER MEG <3


Settet er fra Urban

Som dere sikkert forstår så er det ikke alle tankene jeg har hatt i løpet av en dag som er skrevet ned her, men de jeg følte var morsom å dele med dere. Jeg ser jo selv at jeg tenker på ganske mye rart og stresser kanskje litt for mye? hehe. Det var faktisk veldig morsomt å skrive ned tankene sine, for dette er jo noe jeg vanligvis ville glemt. Jeg synes du også skal prøve det, jeg tror du vil synes det er gøy å se hvor mye rart du tenker på i løpet av en dag 😀

15 kommentarer

15 thoughts on “MINE MEST PRIVATE TANKER / MORTEN, FLYTTING OG LOS ANGELES

  1. Håper du ser dette du som skrev leppe kommentaren. Fy faen og barnslig menneske du er. Bittelite troll du…. Du liker tydeligvis Sofie veeldig godt når du studerer skrittet hennes på et bilde man ikke kan se verken truse eller noe som salgs form eller noe.. Du ser *** hennes gjennom buksa så mye liker du henne… hahah 😂 vell …. du er liten og ekkel. Slå av nettet.

  2. Du finner nok linser over disk på alle brillehus. Jeg har ofte gjort det i utlandet uten noe problem 🙂

  3. Kan du fortelle litt om din tidligere erfaring med L.A, hvor lenge du var der osv? Hadde vært kjempe gøy også med noen tips om hvilke utesteder som er bra og hvordan man kommer i kontakt med folk som bor der som kan invitere til syke fester i dyre hus, haha!
    Kos dere masse <3

  4. Bruker egt ikke å kommentere på blogger, men herreGUD! MÅ bare kommentere hvor smashing du er i dette settet 😍 du ser fantastisk ut, Sofie!

  5. De klærne du hadde på deg der var sikkelig finee😍hvor har du kjøpt de? Elsker deg og det du gjør forresten😍❤️❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *