DET ER OK Å VÆRE UTRO

TING SOM IRRITERER MEG

👎 Mennesker som skal fortelle andre hva de skal gjøre og hvordan de skal se ut. Etter at jeg la ut bilde med parykken på bloggen fikk jeg SÅ mange stygge kommentarer. “Du kan ikke gå sånn, ser helt jævlig ut” og “så utrolig stygt”. Jeg har bare et lite spørsmål til dere. Tror dere helt ærlig at jeg hadde gått med parykk om jeg hadde stått i speilet å sett meg selv i speilet å tenkt at jeg hadde vært stygg? eller at det hadde sett helt jævlig ut? SELVFØLGELIG IKKE. Jeg har helt seriøst aldri følt meg så digg som det jeg gjorde med denne parykken. Jeg liker annerledes og jeg liker nytt. Så hvorfor kan ikke jeg bare få gå slik jeg vil uten at du skal ha en mening om det? Er det ikke slitsomt å konstant prøve å endre mennesker rundt deg? Fokuser heller på deg selv og du vil se hvor langt du kommer i livet 🙂

👎Gjerrige mennesker. Nå snakker jeg ikke om mennesker med lite penger, for de forstår jeg godt at de må være litt gjerrige for å kunne betale regningene sine. MEN mennesker som har penger, men likevel er skikkelig gjerrige. HVORFOR? Jeg har aldri forstått den. 

👎Mennesker som ikke har noen mål eller drømmer. Det verste jeg vet er mennesker som sier “jeg kan ikke få til det der” eller “ikke ALLE kan få til akkurat det man vil”. Jo, absolutt ALLE kan få til AKKURAT det man vil, du må bare jobbe for det. Det hjelper ikke å prøve i noen uker for å så gi opp. De menneskene som virkelig har opplevd suksess her i livet har ofret absolutt ALT. 

👎De som ikke tror på andre kan få til drømmene deres. Jeg får seriøst vondt i magen når jeg hører at andre snakker ned mennesker som virkelig prøver å følge drømmene deres. “Gi opp, du vil aldri klare det uansett”. WHAT? Selv om du ikke tror på deg selv trenger du ikke å få andre til å tro at de ikke er bra nok, skjerp deg!

👎 De som tenker at det er OK å være utro. Jeg trodde jeg hadde møtt mange drittsekker i Norge, men guttene Los Angeles topper virkelig ALLE menneskene jeg har møtt i Norge. Her er det faktisk både helt OK og lov at guttene drar ut på byen å hooker jenter, mens kjærestene deres ikke får lov til en dritt. Jeg har to spørsmål. 1. Hvorfor vil du være i et forhold om du vil hooke andre jenter? 2. Hvorfor er det greit at du hooker andre, men ikke kjæresten din? Jeg har aldri forstått meg på mennesker som absolutt skal ha kjæreste, men er utro gang på gang. 

73 kommentarer

Siste innlegg