FØR OG ETTER // PARYKK

Selv om jeg har fått mye hat for å bruke parykker, så ELSKER jeg det. Altså.. det er så lenge siden jeg har følt meg så bra, fin og kul på samme tid, haha. Jeg har fått så mange komplimenter for parykkene her i Los Angeles, samtidig som jeg får så mye hat hjemme i Norge. Kanskje ikke så rart når vi i Norge henger etter med absolutt alt og det skumleste vi gjør er å skille oss litt ut. Jeg bryr meg uansett ikke, for jeg digger å bruke parykker. Det er utrolig kult å kunne se så annerledes ut på bare noen minutter. Kanskje håret mitt endelig kan begynne å vokse igjen nå som jeg lar det på hvile litt. Jeg tenkte uansett at jeg skulle vise dere før, under og etterbilde av parykkene.

FØR

UNDER 


Kan ikke akkurat si “under”, men jeg tenkte at jeg måtte vise dere hvordan parykkene ser ut som ny. Det følger meg en sånn stygg brun greie som man må klippe bort, hate it 🙁 haha

ETTER

Er det ikke SYKT hvor annerledes jeg ser ut på disse bildene? Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg føler meg som et nytt menneske, i love it <3 Jeg var forresten å kjøpte tre nye parykker i dag, hehe! Jeg ser det er mange som har spurt hvor jeg har kjøpt de, jeg tenkte egentlig å ha det med på min L.A guide, men de er kjøpt på et sted som heter Santee Alley. Et veldig merkelig, men morsomt sted. Det er absolutt verdt å ta seg turen din, det er nesten som å komme rett inn i handlegata i Tyrkia. Dere vil forstår hva jeg mener når dere kommer dit 😉 PS; Tusen takk til alle dere som har sendt meg såå mange fine meldinger angående parykkene mine <3 dere er såå søte!

57 kommentarer

Siste innlegg