BILDEDRYSS FRA SØRENGA

Categories Personlig

Beklager for sen oppdatering, men som resten av denne uka så har jeg vært en tur på Sørenga. Så til alle dere som spør hvor dere kan møte meg, nå vet dere hvor, haha. I går dro jeg dit sammen med Isabelle, Aleks, Morten og Rebecca. Jeg har nå bodd i Oslo i et helt år, men aldri har jeg hverken hørt om eller vært på Sørenga. Det her er jo virkelig nye Aker brygge, noe som er så koselig. De har masse fine spisesteder langs kaia, så til alle dere som spør meg om tips til restauranter, DRA DIT! Synes du at dårlig service er like irriterende som meg, så anbefaler jeg dere ikke å dra på Bun’s Burger. Det er lenge siden jeg har opplevd så dårlig service, makan til sure og lite serviceinnstilte ansatte. 

Morten tok et par bilder av Isabelle og meg i går og etter jeg så dette så løpte jeg rett for å kjøpe meg en graviditetstest. Den var som forventet negativ, men herregud så stresset jeg ble, HAHA. Det er jo ingen hemmelighet at det ser ut som at jeg er tre måneder på vei med denne lille søte babymagen. Selv om stresset tok meg, så er det så enkelt som at 90% av familien min reagerer på gluten, noe jeg også har begynt å gjøre i det siste 🙁 Det er faktisk så trist, for det er jo ganske irriterende å gå rundt å være oppblåst store deler av dagen. 

28 kommentarer

28 thoughts on “BILDEDRYSS FRA SØRENGA

  1. Det kalles å bli oppblåst. Helt normalt å bli etter å ha spist. Uansett hvor tynn man er så skjer det med alle❤️.

  2. Aldri kommentert før, men DIGGER DIGGER DIGGER at du viser en helt normal kvinnekropp! Du er flott, Sofie!

  3. Hahha så gøy at du faktisk tar med det siste bildet! Føler mange bloggere fint hadde latt være. Fin uansett<3

  4. Utrolig trist at du skiver at det ser ut som at du er 3 mnd på vei når du er mye tynnere enn meg og alle andre.

  5. Så utrolig tøff du er, Sofie! Finnes ikke mange bloggere som hadde turt å legge ut det bilde der, selv om det kommer av en helt normal årsak!

  6. Fine bilder<3
    Husk at det er medisinsk viktig å sjekke om du faktisk har glutenallergi/-intoleranse pga. at det kan skade tarmens evne til å ta opp viktig næring og til slutt gi varige skader som kan plage deg store deler av livet.
    Ha en fin uke 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *