SLIK FÅR JEG ET HVITERE SMIL

Reklame | Premium White

Som dere vet så er et fint og hvitt smil viktig for meg, det er akkurat derfor jeg bruker Premium WhiteDen gjør ikke bare tennene mine hvitere, den hjelper også mot misfarging fra te, vin, kaffe og brus. Jeg er avhengig av Pepsi Max, noe som dessverre ikke er så bra for tennene mine. Det er akkurat derfor jeg er så glad for at Premium White funker så bra som det gjør ♥ Det er jo også superdigg å kunne bleke tennene hjemme samtidig som man får et så fint resultat. Her om dagen så jeg på 13 gode grunner i de 30 minuttene jeg ventet på at blekingen skulle fungere, bare et lite tips for å få tiden til å gå. 

STEG FOR STEG

❤️Kok litt vann i en kjele før du tar en og en tannskinne ned i det kokende vannet. Hold skinnene i det kokende vannet i ca 3 sekunder. 

❤️Ta skinnende opp fra vannet og plasser dem i munnen samtidig som du biter sammen, dette er for at de skal forme seg etter tennene dine. PS; Dette skal du kun gjøre den første gangen du bleker denne dine. 

❤️Etter du har forment skinnene kan du klippe av “håndtaket”. 

❤️Puss så tennene i et minutt med tannbørsten din og sprayen som fulgte med. 

❤️Sprøyt så inn blekemiddelet i tannskinnene og sett dem på tennene. 

❤️Plasser så LED-lyset utenfor tannskinnene. Sett så stoppeklokken på 30 minutter. 

❤️Etter 30 minutter er behandlingen ferdig så du kan nå skylle munnen og pusse vekk rester av gelen. 

PS: Settet er et av de mest effektive og komplette profesjonelle blekesettene til hjemmebruk. Det inneholder følgende: Tannbleknings-gel 10ml, 2 stk, formbare tannskinner med oppbevaringsboks, aktivatorspray og Led-lys for maksimal effekt.  

Jeg har vært så heldig å få lov til å gi alle mine følgere 50% rabatt på Premium White. Alt du trenger å gjøre er å trykke HER ♥ 

29 kommentarer

Siste innlegg