EN SPENNENDE TID I VENTE

Categories Personlig

Reklame | Nelly og Premium White


(annonselenker) Jumpsuit. HER (Den er på 50%) 

I dag brukte Isabelle og jeg parykkene våre for aller første gang her i Norge, wuuhuu 😀 Vi har tatt masse bilder i dag, så det vil komme en oppdatering på det i morgen <3 Som dere kanskje forstår så er ikke disse bildene tatt i dag, for herregud så mye det har regnet i Oslo 🙁 Det er vel kanskje for det beste med tanke på skogbrann og nattesøvnen min. Jeg må virkelig investere i en vifte og noen mørke rullegardiner, for akkurat sånn som det har vært de siste ukene så har det vært helt umulig å sove inne på rommet mitt. Det er ikke lett å sove i 100 varmegrader samtidig som solen steker i ansiktet ditt. 

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trening og skal snart sette meg ned for å planlegge de neste dagene. Det er utrolig mye spennende som skjer fremover som jeg gleder meg SÅÅÅ til å fortelle dere. Jeg tror en av de store nyhetene blir sluppet i morgen, ææææh! Jeg tror faktisk samtlige av dere kommer til å få sjokk. Åååh som jeg gleder meg til reaksjonene deres <3 Er det noen av dere som klarer å gjette seg til hva det kan være? 


Jeg tenkte forresten bare å minne dere på at tannblekingen jeg bruker nå er på hele 50% rabatt!!! Du finner den HER 

18 kommentarer

18 thoughts on “EN SPENNENDE TID I VENTE

  1. Har du noen gang blitt fortalt du ligner på Gillian Jacobs? Det synes jeg og dere er begge så vakre!

  2. Har en følelse på at du skal være med på et tv program. Men klarer ikke helt å sette fingeren min på hva det er <33

  3. Føler du har nådd drømmen om å lage sminke innen 2020 jeg 🙂
    Men usikker på hvilket sminkeprodukt

  4. Du har et jævlkg stort behov for å filme puppene dine når du er ute å går. Er du så stolt av å ha betalt mangfoldige tusen for puppene dine, at du er nødt til å filme de hele tiden?

  5. Å, nå ble jeg så glad 😀 skal dit jeg også, og har hatt så lyst til å hilse på deg, da du virker som en utrolig flott jente 😀 Håper vi sees! Klem

  6. Hei Sofie ❤️ så veldig glad i deg ❤️ jeg skal ikke spørre for å være ekkel, og du trenger ikke svare… Men hvordan går det med deg når juli måneden kommer opp? ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *