SEX SKREMMER MEG

Categories Personlig


👻 SOFIEEEC

Det er igjen fredag og “let’s talk about sex”. I dag tenkte jeg å ta opp et personlig tema som har vært sårt for meg i mange år. Igjen så føler jeg meg veldig alene, slik som sist gang da jeg skrev at jeg ikke hadde behov for å ha sex flere ganger i uken. Det viste seg da at jeg ikke var så alene likevel, så jeg har derfor tenkt å åpne meg opp om enda et tema som er sårt og skremmende. 

Det har seg sånn at jeg er veldig usikker under sex, uansett hvem jeg er med. Alle som har lest bloggen min en stund nå vet at jeg er en jente med sterk personlighet og meninger. Jeg er ikke redd for å si meningen min uansett hvor upopulær jeg måtte bli. Likevel er det et eller annet som skjer med meg når jeg befinner meg naken på soverommet med et annet menneske, jeg blir plutselig så ekstremt usikker. Morten og jeg har vært kjærester i godt over et år nå, men det hjelper likevel ikke. Jeg har hatt kjærester tidligere, men har likevel vært usikker da også.

Det er akkurat som at personligheten min bytter helt, for hvordan kan jeg gå fra å være så selvsikker og bestemt, til å plutselig være så usikker for noe som burde være trygt? Det er kjæresten min, ikke et vilt fremmed menneske. Jeg er plutselig helt avhengig av å ikke være den kontrollerende for å klare å fungere, hvordan er det mulig når jeg ellers er den som liker å ha kontroll? Vanligvis hater jeg at andre har kontrollen, det er noe jeg aller helst vil ha selv. Bare ikke nå

Med engang Morten og jeg begynte å henge sammen klarte han på tull å kalle meg for “en usikker and”. Det var nok noe av det verste han kunne kalt meg akkurat der og da, for det gjorde meg bare enda mer usikker. Det sier vel kanskje sitt når man ikke klarer å bli tullet med en gang? Jeg har aldri vært den jenta med masse selvtillit når det kommer til sex, det har vel heller vært stikk motsatt. Som jeg skrev over her så har jeg igjen følt meg veldig alene, for jeg har alltid vært utenfor i samtale med venninner og bekjente. Det er ekstremt frustrerende å ha det sånn, men jeg vet likevel ikke helt hva jeg kan gjøre? 

Jeg misunner virkelig den selvtilliten det virker som at alle har. 

18 kommentarer

18 thoughts on “SEX SKREMMER MEG

 1. Åh jeg kjenner igjen den følelsen! Er ikke veldig selvsikker når det kommer til andre ting heller, men i senga er jeg veldig usikker.. å det er så ekkel følelse å ha, og ikke helt kunne slappe av. Veldig glad for at du publiserer dette innlegget, så kanskje vi andre ikke føler oss teit eller rar!❤️ Du og Lunde er de to bloggerne fra ph jeg fortsatt leser, av den enkle grunn at dere skriver om sånne ting og får med dere leserne! Fortsett med slike innlegg, det når oss blogglesere veldig❤️

 2. Kjenner meg igjen jeg også ja.. verste for meg er vell at jeg ikke nyter sex i det hele tatt. Skikkelig ekkelt å ha det sånn. Har en kjæreste som gjerne vil ofte, mens jeg kunne lett levd uten å hatt sex noen gang igjen. Og det er ikke bare med han, men det har alltid vært sånn. Har til og med hatt sex med jenter for å utelukke at kanskje tenner på jenter også. Men ingenting. Føler jeg er ødelagt. Jeg har aldri fortalt dette til noen heller.

 3. Kjenner meg veldig godt igjen. Kjæresten min og jeg har vært sammen i tre år, og selvtilliten min på rommet har ikke blitt bedre av den grunn. Tanken på å skulle være oppå er forferdelig, men jeg prøver. Noen ganger går det, andre ganger må jeg gå av fordi jeg blir for usikker og får skikkelig panikk.. veldig synd, men tror vi/du/jeg/alle må bli flinkere til å jobbe med hodet.

 4. Haha huff! Usikker and passer deg . kunne hatt sex i et helt lyst rom, hva er galt? er nytelse og digg å være naken med et menneske man elsker. lær deg det

 5. Så fint at du skriver om dette 🙂 Jeg tror nemlig at veldig mange har det sånn, og at alle føler at de er helt alene om det.

 6. Du er så langt ifra alene! Veldig bra og viktig at du tar opp slike temaer – det er så viktig å få frem hvordan sex vanligvis er! Det er ikke som på porno og slik det blir fremstilt ellers. Så tusen takk for slike innlegg, det gjør at man føler seg mindre alene 🙂

 7. Kjenner meg så godt igjen…🌸 Man får den følelsen av at den du er med der og da tror du er dårlig eller tror du er drit nervøs… men egt man bare usikker… 😔 Usikker på hva som er rett og galt der og da. Hva liker personen? Hva burde jeg gjøre? Er dette sært? Ser jeg bra ut? Liker ham meg? …. så mange tanker

 8. Du har en veldig fin kropp så tror det er det siste du skal tenke på:) Morten elsker deg sikkert sånn som du er😊
  Kan nesten garanterer deg at når dere har vært sammen et par år, så slutter du og tenke sånn 🙂

 9. Kjenner meg veldig igjen i det du skriver! Du er ikke alene om dette, og det er faktisk synd at det skal være slik. Jeg tror det sitter i hodet, den dårlige selvtilliten ødelegger så sykt mye, man nesten gruer seg til sex og der er mer styr enn glede til tider..

 10. Feel you giiirrl.. Har også bestandig ikke hatt vanskelig for å si ifra, men under sex (snart vært sammen i 2 år) er jeg usikker, redd for at ting skal bli kleint😌😌 Samme som den gangen du skrev at du ikke trengte sex flere ganger i uken, samme her!!! Kan godt gå 3 uker mellom hver gang (skal sies at vi har ett lite barn da) men uansett 😅

 11. Åhh jeg føler det samme!! Jeg er så usikker at jeg fortsatt etter 3 år i forhold med en gutt må ha lyset av mens vi har sex.

 12. veldig fint du skriver om dette 🙂 men jeg lurer på hvorfor du tror du føler det sånn? i og med at du har sagt du er veldig fornøyd med utseendet ditt. jeg også føler det sånn, men det er fordi jeg har så komplekser for puppene mine :/

 13. Okei, så du og Morten har sex av og til da? bare ikke så ofte. Forstod det som at dere aldri hadde det under forje innlegg ang dette temaet.
  Men, lar du da Morten ha det med andre damer om behovet hans ikke blir dekt av deg? i og med at du ikke vil og orker å ha det ofte!?

 14. Tror du ikke Morten begynner å tenke noe annet om deg, eller være mer “forsikig” når dere har sex når du skriver slikt?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *