BILDEDRYSS FRA FINALEFESTEN

Hahaha jeg dør av noen av disse bildene, for en gjeng. Det skal sies at jeg var hundre prosent edru, selv om bildene forteller noe annet. Jeg bestemte meg for å ta meg en tur innom finalefesten da Ine var så søt å inviterte meg med. Selv om vi har visst hva som kom til å skje i to måneder nå var det likevel veldig gøy å se finalen. En ting er i alle fall sikkert, INGEN har kastet kulen så bra som Leo. Jeg tror aldri jeg har sett noen kaste kulen på den måten før, hva skjedde der liksom? haha

Da er enda en sesong av Paradise Hotel ferdig for denne gang. Tenk at det allerede har gått et år siden vår sesong, tiden har gått så fort. Jeg husker selv på denne tiden i fjor hvor lettet jeg var over at Paradise Hotel endelig var ferdig på TV, noe jeg tror årets deltakere også er. Det er en påkjenning å hver dag måtte møte hat og fordommer for ting du gjorde der inne, så det å endelig slippe det presset er SÅ deilig. Jeg trives så mye mer som “blogg-Sofie” enn “Paradise-Sofie”. 


Jeg kom forresten over dette bilde her om dagen. HAHA JEG DØØR! Se hvem som var fan for 7 år siden 😉 Nå har vi bytter roller, hehe neidaaa!!

23 kommentarer

Siste innlegg