UKENS SPØRSMÅL / NY SAMBOER, FARMEN OG LØNN

Categories Personlig

Favoritt blogginnlegg du har skrevet?
Hmmm… godt spørsmål! Personlig så liker jeg best de innleggene der jeg deler mine innerste tanker, erfaringer og nedturer. Det høres kanskje litt rart ut, men slike innlegg har hjulpet meg mange ganger selv. Jeg synes derfor det er fint å kunne skrive innlegg som kanskje kan hjelpe dere <3 Jeg har derfor ikke et innlegg å plukke ut, men en av mine personlige innlegg. 

Hva synes du om at Erik skal være med på farmen kjendis? 
Jeg har egentlig ikke tenkt så mye på det, så jeg vet faktisk ikke, haha. 

Hvilken sko størrelse har du? 
37-38, varierer veldig fra sko til sko. 

Ville du flyttet fra Oslo til et mindre tettsted en gang i fremtiden? I så fall hvor?
Ja, det vil jeg. Jeg trives faktisk veldig godt på tettsteder, selv om jeg aldri har fortalt det før. Personlig liker jeg ikke storbyer så godt og kunne mye heller tenkt meg å bodd i Tønsberg, MEN akkurat nå blir det alt for kjedelig for meg. Med engang jeg og livet mitt roer seg ned så skal jeg flytte asap. Jeg kunne aldri bodd i Nord-Norge da, haha.  

Hvor skal Andrea flytte?
Hun skal for en liten periode flytte hjem til Larvik. 

Hvordan vil du beskrive livet ditt akkurat nå?
P E R F E K T 

Gleder du deg til å flytte med Morten?
Ja, det gjør jeg. Jeg er selvfølgelig veldig spent og litt nervøs, men jeg tror det blir veldig bra. 

Hva synes Andrea om at du skal flytte med Morten?
Jeg tror kanskje ikke hun hadde sett for seg det akkurat nå, men hun synes selvfølgelig det er veldig koselig. 

Bestemmer produksjonen på Paradise Hotel noen ganger hva dere skal si?
Nei, det gjør de ikke. 

Hva synes du om måten Leo kastet kula i bakken mot Julie?
Måten han kastet kulen på var SYYYYKT morsomt, haha. Jeg har aldri i mitt liv sett noen kaste kulen på den måten der, hva skjedde der liksom? Det er selvfølgelig kjipt for den andre å tape så mye penger, men finale med kulekasting er jo så mye mer spennende. 

Hva er din største frykt?
At dekket skal falle av bilen når jeg kjører fort og miste Celine, mamma eller noen jeg er veldig glad i. 

Hva synes du om at 12 og 13 åringer har sex?
Jeg synes selvfølgelig det er alt for tidlig og hadde virkelig fått vondt i hjertet om det hadde vært min datter eller sønn. Jeg synes det er så utrolig kjipt at man skal kaste bort ungdomstiden sin på å stresse med å bli voksen. Dere er ungdom en så liten del av livet, NYT DEN! Dere vil bli voksne fort nok, trust me. Det er ikke så kult å være voksen som alle tror. Nyt ungdomstiden, vær med venner og ha det morsomt.  

Favorittsang atm?
Post Malone – Rich & sad <3

Hva er det beste og verste med Paradise Hotel? Anbefaler du folk å melde seg på?
Det beste for meg var livet jeg fikk etterpå, opplevelsen i seg selv og få møte alle de herlige menneskene som har blitt mine venner i dag <3 Det verste var måten jeg ble fremstilt på i noen situasjoner og alt hatet og fordommene man har møtt i ettertid. 

Er det OK for Morten at du har fremmende menn hengende over deg når han ikke er til stedet? Tenker på bildet Isabelle la ut. 

Haha ja. Det var bare et bilde og som dere vet så er ingen av oss spesielt sjalu :-))) Det er forresten lillesøsteren min i bakgrunnen der. Hun heter Liisamathisen på Instagram 😉

Sier du alltid ja til å ta bilder?
Ja, det gjør jeg. Jeg har kun sagt nei en gang, for hun kom midt i en krangel Morten og jeg hadde. Det tok bare noen minutter før jeg fikk kjempedårlig samvittighet og prøvde å finne henne igjen. Jeg fant hun aldri, så om du leser bloggen min SORRYYYYY 🙁 Du kom på verdens verste tidspunkt. Møter jeg deg noen gang igjen skal du selvfølgelig få et bilde <3 

Hvor mye fikk du i lønn denne måneden?
Det vet jeg ikke enda, det får jeg vite om 14 dager ca 😀

Får du mye hat?
Både ja og nei. Noen dager er verre enn andre. 

Har du gjort noe annet med utseendet enn silikon?
Spørs hva du tenker på. Jeg har jo hatt både hår og vippeextensions og jeg har tatt botox for en stund tilbake. Jeg har slitt mye med hodepine, noe som har gått veldig utover jobben min. Etter at Martine testet dette og det hjalp mot hennes hodepine bestemte jeg meg også for å teste det. Så nei, jeg har ikke tatt botox for å fjerne ryker, for jeg har ingen rynker å fjerne. Jeg ble anbefalt Marit på M klinikken i Drammen, så det er henne jeg har vært hos. Utrolig dyktig dame som tar vare på kundene sine. PS; Dette er ikke en annonse da jeg betaler for slikt selv 🙂

Heier du på Martine Lunde på farmen? Eller er du sjalu for at du ikke fikk være med? 
Selvfølgelig gjør jeg det! Jeg krysser fingrene for at hun klarer seg hele veien <3 Jeg er sjalu på den måten at jeg kunne tenkt meg å være med selv, men jeg unner virkelig Martine dette. 

24 kommentarer

24 thoughts on “UKENS SPØRSMÅL / NY SAMBOER, FARMEN OG LØNN

  1. Vent litt, nå har jeg gått glipp av noe! Skulle ikke du flytte sammen med en annen blogger? Hva skjedde der? Og hvorfor bestemte plutselig du og Morten dere for å flytte sammen?? Jeg er forvirret!! Haha!!

  2. Hva skjedde med å svare på alt? På forrige ukens spørsmål sa du vi kunne stille spørsmål til idag og at du skulle svare på alt og jeg ser ingen spørsmål fra det innlegget:( (dette er ikke en negativ kommentar, selv om første spørsmål kan virke sånn, men jeg bare lurer. så ikke noe som helst negativt med dette)

  3. Så nå var det greit å kaste kulen, mens det ikke var det i fjor? Hvor er det blitt av empatien til folk idag?😭😭😭

  4. Anonym: Jeg har alltid synes det har vært gøy med kulekasting.
    Kan ikke sammenlignes med i fjor når to gode venner av meg sto i finalen, selvfølgelig føler jeg det annerledes da!

  5. Når du skal flytte burde du flytte til en liten by som heter Drøbak!! Jeg bor der selv og det er veldig koslig her. + At det tar bare 30 min å kjøre fra Drøbak til Oslo👍🏼👍🏼

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *