EN DAG I TØNSBERG

Categories Personlig

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Noen som hadde veldig lyst å være med på bloggen 🙂 
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lignende kjole som meg. HER og HER / Andrea sin kjole. HER (den er på 40%)

Jeg legger alt for sjeldent ut bilder av dagen min og hva jeg gjør, så jeg har derfor bestemt meg for å bli mye flinkere med det. Jeg forstår at det kan bli kjedelig i lengden å kun se oppstilte bilder av meg, mer og enda mer meg. Som dere kanskje allerede har fått med dere så dro Isabelle, Andrea og jeg en tur til Tønsberg. Planen var egentlig å overnatte, men vi endte med å dra hjem istedenfor. Jeg var så flink å holdt meg edru mens resten av gjengen drakk, så vi fant derfor ut at det var enklere å bare dra hjem. Som dere vet så har jeg bestemt meg for å drikke relativt lite alkohol fremover, så jeg får virkelig testet livet som Grunde. Foreløpig synes jeg det er helt greit da jeg sparer meg for både fylleangst og luksusfellen. Jeg våkner opp i fin form og husker ALT som har skjedd, hvor digg er ikke det?

Nå skal jeg vaske leiligheten før jeg skal ut å møte Isabel. Vi snakkes senere <3

19 kommentarer

19 thoughts on “EN DAG I TØNSBERG

  1. Jeg skulle akkurat til å kommentere at du er helt sykt vakker, og jeg skulle ønske at jeg så ut som deg – helt til jeg kom til å tenke på at joa, jeg skulle gjerne sett ut som deg, men du er faktisk en av hovedgrunnene mine til at jeg ikke kommer til å kommentere det. Du har inspirert meg så sykt mye, du er en av de som virkelig har hjulpet meg mye med å bli fornøyd med meg selv akkurat slik jeg ser ut. Bloggere får så sinnsykt mye ufortjent hat for alt kroppspress de skaper – hva med de av dere, spesielt deg, som er blant hovedgrunnene til at jeg ikke kjenner på det mer? Du har hjulpet meg så forbanna mye dette året med de innleggene du skriver hvor du viser hvor ufattelig menneskelig du er! At du har angst, problemer i forholdet, at du føler deg stygg – du gjør at det blir normalt, at det blir mindre flaut. Du fremstiller ikke alt så jævlig perfekt, og det er derfor du på ekte er favorittbloggeren min. Tusen takk for at du er du, og tusentakk for at du har fått meg til å godta at jeg er jeg og akkurat bra nok slik. <3 You go!!

  2. Så deg ved Gunerius i dag! Du var utrolig vakker der du gikk. Syntes du ser mye bedre ut live enn på bilder💕

  3. Kommentaren om å legge ut et bilde av en gutt som nesten er helt naken var nesten fornermende… som du sier, han har på seg badeshorts.
    Hvordan vil du at vi skal se på dere kvinner når vi ser dere i bikini?
    Sorry at jeg må si det men du som skrev den kommentaren er latterlig.

  4. Anonym: For en utrolig fin kommentar, TUUUUUUUSEN TAKK!!! <3 Jeg tror virkelig ikke du vet hvor mye slike kommentarer betyr for meg. åååh du gjorde meg så glad og ikke minst stolt nå! Jeg håper virkelig du ser selv hvor bra du er, kjære deg!

  5. Kan dy vær så snill og fortelle hvor denne kjolen er fra? Ikke den lignende fra nelly.. den var helt fantadtisk på deg. Fargen og slt😍😍

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *