SPAR PENGER HVER GANG DU NETTSHOPPER

Reklame | Nettbonus

Hei dere <3

Akkurat nå sitter Morten og jeg å ser på hotell til Santorini. Som dere vet så er vi på utkikk etter det beste hotellet da vi har planer om å ta de perfekte Instagram-bildene. Jeg tror endelig vi har funnet et par stykker gjennom Hotels.com, men vi har ikke klart å bestemme oss for hvilket vi skal velge enda. Det eneste som gjenstår er å finne ut hvor i Santorini vi vil bo, hvor mye vi er villige til å betale og ikke minst, hvor mye vi får tilbake etter bestilling. 

Det er kanskje ikke så mange som forstår hva jeg snakker om nå, for hvordan kan vi få penger tilbake etter å ha bestilt et hotell? Det har seg sånn at jeg ble spurt for en stund tilbake om jeg ønsket å teste ut Nettbonus, noe jeg selvfølgelig sa ja til. Kort fortalt så er nettbonus en nettside som har avtale med 200 butikker som gir deg bonus HVER gang du handler. Ta Hotels.com som et eksempel. Går du gjennom Nettbonus før du bestiller hotell, får du hele 6 % av kjøpesummen tilbake. Jeg vet ikke med dere, men jeg er veldig opptatt av å spare penger ved enhver mulighet. Du får bonus (dvs penger tilbake) ved vært kjøp. Opptjent bonus overføres rett til din bankkonto. Så GENIALT og ikke minst LETTVINT. 

Det eneste du må gjøre for å få bonusen er å gå til Nettbonus.no og registrere deg med e-postadressen din. Deretter klikker du deg videre til en av de 200 nettbutikkene som Nettbonus.no har avtale med og gjennomfører kjøpet. De har blant annet avtale med flere av mine favorittbutikker som Nelly 7%, Hotels.com 6%, Proteinfabrikken 7%, NA-KD 6%, Bik Bok4%, Bubbleroom 7%, XLgodis 8% osv. 

SLIK REGISTRERER DU DEG ♥

Det er kjempeenkelt å bruke Nettbonus.no

1. Registrer deg på Nettbonus.no. KLIKK HER!

2. Klikk på nettbutikken du vil handle i

3. Få nettbonus

På Nettbonus.no har du oversikt over hvor mye nettbonus du har tjent og alle kjøpene du har gjort. Straks du har tjent 200 kr i nettbonus kan du overføre dem til din bankkonto.

Vinn gavekort fra Nelly..

Jeg er så heldig at jeg har fått lov til å dele ut Nelly-gavekort på 1000 kr hver til 2 av mine fantastiske lesere som registrerer seg hos Nettbonus.no ♥ 

For å delta må du:

1. Registrer deg hos Nettbonus.no HER

2. Skriv i kommentarfeltet når du har gjort dette.

 

På fredag trekker jeg ut to av dere som får et gavekort fra Nelly på 1000 koner hver. LYKKE TIL ♥

389 kommentarer

Siste innlegg