DET NEGATIVE MED Å VÆRE I ET FORHOLD

Reklame | alle lenker er annonselenker - Nelly


Jakke. HER / Lignende genser. HER / Lignende bukse. HER

I og med at alle er super positiv til forhold og kjæreste, tenkte jeg å fortelle noen av baksidene med å være i et forhold. Det skal sies at jeg trives veldig godt med å være i et forhold, men det har selvfølgelige sine baksider også. 

👎Du har et annet menneske du må ta hensyn til. Det er vel ingen hemmelighet at jeg hadde bodd i Trondheim for lenge siden om det ikke hadde vært for Morten. Jeg tror ingen av dere kan forstå hvor mye jeg savner å bo der, men på grunn av kjærligheten så har jeg valgt å bli værende i Oslo. 

👎Du har plutselig en grunn til å være sjalu. Det er ikke noe mer jeg misliker enn sjalusi, så det å plutselig ha en grunn til å være sjalu er ekstremt irriterende, haha. Er du singel har du kun deg selv å tenke på, er ikke det deilig da?

👎Du må planlegge mer. Det er ikke bare å ta valg og avgjørelser når du har et annet menneske du må tenke på.

👎Du må ta mer hensyn. Det er ikke bare å dra ut med jentene når du og kjæresten har planlagt en romantisk aften sammen. Selv om han sier det er greit så vet vel vi alle innerst inne at det ikke stemmer, hehe! 

👎Redd for å bli dumpa. Nå som du plutselig har noe å miste, så er man selvfølgelig livredd for å bli dumpa. Stressende? JA

👎Du mister friheten du har som singel. Noen elsker friheten de har som singel, så det å miste denne kan være tøft for mange. Jeg tror for eksempel Andrea ville slitt om hun plutselig mistet friheten hun har vært vandt til så lenge, haha. 

13 kommentarer

Siste innlegg