DET NEGATIVE MED Å VÆRE I ET FORHOLD

Categories Personlig

Reklame | alle lenker er annonselenker - Nelly


Jakke. HER / Lignende genser. HER / Lignende bukse. HER

I og med at alle er super positiv til forhold og kjæreste, tenkte jeg å fortelle noen av baksidene med å være i et forhold. Det skal sies at jeg trives veldig godt med å være i et forhold, men det har selvfølgelige sine baksider også. 

👎Du har et annet menneske du må ta hensyn til. Det er vel ingen hemmelighet at jeg hadde bodd i Trondheim for lenge siden om det ikke hadde vært for Morten. Jeg tror ingen av dere kan forstå hvor mye jeg savner å bo der, men på grunn av kjærligheten så har jeg valgt å bli værende i Oslo. 

👎Du har plutselig en grunn til å være sjalu. Det er ikke noe mer jeg misliker enn sjalusi, så det å plutselig ha en grunn til å være sjalu er ekstremt irriterende, haha. Er du singel har du kun deg selv å tenke på, er ikke det deilig da?

👎Du må planlegge mer. Det er ikke bare å ta valg og avgjørelser når du har et annet menneske du må tenke på.

👎Du må ta mer hensyn. Det er ikke bare å dra ut med jentene når du og kjæresten har planlagt en romantisk aften sammen. Selv om han sier det er greit så vet vel vi alle innerst inne at det ikke stemmer, hehe! 

👎Redd for å bli dumpa. Nå som du plutselig har noe å miste, så er man selvfølgelig livredd for å bli dumpa. Stressende? JA

👎Du mister friheten du har som singel. Noen elsker friheten de har som singel, så det å miste denne kan være tøft for mange. Jeg tror for eksempel Andrea ville slitt om hun plutselig mistet friheten hun har vært vandt til så lenge, haha. 

13 kommentarer

13 thoughts on “DET NEGATIVE MED Å VÆRE I ET FORHOLD

  1. Kan jeg bare spørre, disse som skriver unødvendige kommentarer, er dette IP-adresser som du ser om igjen og om igjen? Er det de samme som bare skriver bull?
    Håper ikke de går inn på deg selvom det er lettere sagt enn gjort. Håper de er forsiktig med hva de skriver, for hadde du ønsket det så kunne du funnet ut hvem de var og sikkert noen av dem som har foreldre som de ikke ønsker skal vite hva de skriver på nett.

  2. Jeg digget den jakken!! Den må faktisk klikkes hjem, men er litt usikker på størrelsen? Hvor høy er du og hvilken størrelse har du i den jakken?

  3. Hahah ler like mye hver gang noen kommenterer «cameltoen» din! Må alltid bla opp på bildene for å se nøyere, men hæ? Hvor???
    Kjempefint antrekk! <3

  4. åååå har så mange fine minna fra det nabolaget og generelt bydelen! det va der æ fikk mine første ordentlige venna sent på ungdomsskolen😭 e der nesten aldri no lenger så e bare så spesielt å se det på bildan dine!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *