FLYREISEN FRA HELVETE

Categories Reise

Jeg tror jeg med hånden på hjerte kan si at jeg aldri har opplevd så mye uflaks i løpet av en reise før. Det hele startet med at både Isabel og jeg fikk overlast. Sjokkerende eller hva? Vi måtte derfor videre til SAS sin service point, der de brukte over 40 MINUTTER på betalingen vår. Vi fikk null informasjon, de var ikke hyggelige og virket ikke veldig til å bry seg om at vi hadde et fly vi måtte rekke. Da vi endelig fikk betalt var det 20 minutter til flyet vårt gikk, noe som gjorde at vi måtte løpe oss ihjel for å rekke flyet til Paris. 

Da vi ankom Paris hadde vi relativt god tid, så vi bestemte oss for å shoppe litt på taxfree da vi ikke rakk det i Norge. Plutselig oppdager jeg at det står “boarding close” på flyet vårt videre til Amsterdam. Det ender derfor med at vi IGJEN måtte løpe som en gal for å akkurat komme med flyet. Tenk så utrolig kjipt om vi hadde mistet flyet vårt på grunn av at vi handlet GODTERI, haha. 

Da vi ankom Amsterdam viste deg seg at vi hadde dårlig tid IGJEN, noe som gjorde at vi måtte løpe gjennom hele flyplassen. Det hjalp ikke akkurat på at vi måtte stå å svare på masse spørsmål i 10 minutter, i tillegg til passkontroll. Vi var med andre ord sist på flyet for tredje gang på EN tur, hvor sykt er ikke det? 

Det stopper dessverre ikke der, for da flyet endelig skulle dra fra Amsterdam til Los Angeles oppsto det en teknisk feil, noe som gjorde at vi ble sittende FIRE timer inne i flyet. Da problemet til slutt var løst var vi endelig klar for å sette kursen mot L.A, men gleden var ikke langvarig. Naturligvis er det regler på hvor lenge piloter kan jobbe, noe som resulterte i at de ikke kunne fly hele veien til Los Angeles. Vi måtte derfor fly til Minneapolis for å bytte mannskap slik at vi kan fly videre til Los Angeles etter det. Vi mistet derfor en hel dag i L.A, noe som selvfølgelig var veldig kjipt. 


Er det normalt å få is på flyet? haha

Det stopper heller ikke her, for plutselig våknet Isabel opp til at hun måtte spy. HVA ER SANNSYNLIGHETEN? Jeg kan helt ærlig ikke forstå hvordan det er mulig? Vi må virkelig ha oppført oss helt jævlig i og med at karma har bestemt seg for å ta oss skikkelig, haha. 

Vi er heldigvis endelig fremme og er nå klare for noen sykt bra dager her, selv om turen vår ikke startet så bra. Nå kan det faktisk bare gå oppover, ikke sant? 😉 forresten, Husk å adde meg på Snapchat; Sofieeec om du ønsker å følge oss her i L.A <3

15 kommentarer

15 thoughts on “FLYREISEN FRA HELVETE

  1. Kjipt når man skal reise så langt og uforutsette hendelse gjør at ting tar lengre tid enn forventet. Men at dere hadde overvekt kan dere jo for selv da. Samme gjelder at dere ikke fulgte med på tiden da dere var i taxfree?en. Det er jo ikke dårlig karma, men å være litt uansvarlig. Søte er dere nå uansett! Håper LA blir bra 🙂

  2. Hei, Hvordan er det eigentleg med tre jenter på tur? Går det bra?
    Ser nemleg litt ut som om Isabel er tredje hjulet på vogna, med tanke på at alle bilder på Snapchat, Instagram og her på bloggen består av deg og Ine. Eller er det berre Isabel som ikke ønsker å vere med på bilder? 🙂
    håper iallfall resten av turen blir fin! ❤️

  3. Så kjedeligt! Du sa at dåke måtte svare på spørsmål i ca 10 minutter. ka måttr dere svare på då?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *